Disclaimer

Het onderstaande is van toepassing op zaagspecialist.nl Door de website zaagspecialist.nl te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

Privacy verklaring

U kunt deze website bezoeken zonder ons mee te delen wie u bent of enige informatie over uzelf te verschaffen. Er zijn echter situaties waarbij wij informatie van u nodig hebben om bijvoorbeeld met u te corresponderen. Wij streven ernaar u dat te allen tijde te laten weten voordat wij persoonlijke informatie via internet verzamelen.
Deze website houdt door middel van een teller het aantal bezoekers bij, de websites waar zij van afkomstig zijn en via welke provider men toegang heeft tot het internet. De resultaten worden uitsluitend in geaggregeerde en in niet tot individuele personen herleidbare vorm gebruikt. Verzamelde (persoons)gegevens worden niet aan derden verkocht of ter beschikking gesteld. Dit behoudens speciale omstandigheden, bijvoorbeeld indien wettelijk vereist. Tevens kunt u op ieder gewenst moment verzoeken uw gegevens uit onze bestanden te laten verwijderen.

Uitsluiting van aansprakelijkheid

Alle informatie op deze website is bedoeld voor persoonlijk gebruik. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen en typefouten worden voorbehouden. Wij spannen ons in om de informatie op deze webpagina zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn. Zaagspecialist aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website.

Beschikbaarheid

De informatie en aanbevelingen op deze website kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd. Wij spannen ons in om deze webpagina zo veel mogelijk beschikbaar te stellen, maar wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen van (tijdelijke) niet-beschikbaarheid.

Auteursrecht

Alle teksten en afbeeldingen op deze site zijn eigendom van zaagspecialist.nl. Deze mogen niet zonder mijn toestemming worden gebruikt.

Samenwerkingen

Soms komt een artikel tot stand in samenwerking met een bedrijf. Het kan zijn dat ik door het bedrijf wordt betaald om het artikel te schrijven of dat ik een product opgestuurd krijg waarover ik schrijf. Als dit het geval is zal ik dit altijd aangeven onderaan het artikel. Ondanks dat ik iets krijg van een bedrijf (of het nu geld is of producten) is mijn mening niet te koop en zal ik altijd eerlijk zijn. Daarnaast vind ik het erg belangrijk dat het bedrijf, dienst of product dat ik laat zien past bij mij en mijn volgers.

Affiliate links

Op deze site maak ik wel eens gebruik van affiliatelinks naar verschillende webshops. Wanneer jij op deze link klikt en een aankoop doet krijg ik een klein percentage van de uiteindelijke koop. Jou kost dit niets extra, maar ik kan op deze manier wel (een deel van) de kosten van dit blog terug verdienen met een link die ik toch wel zou hebben gedeeld. Ik zal altijd bij het artikel zetten als het gaat om een affiliatelink en ik deel alleen links van webshops waar ik zelf goede ervaring mee heb.

Reacties

Een van de leukste dingen van bloggen is het gesprek met lezers. Daarom bied ik ook de mogelijkheid om te reageren op mijn blogs. Als ik, om welke reden dan ook, een reactie niet gepast vind behoud ik mij het recht om deze te verwijderen. Delen van links in de reactie is verboden. Met de gegevens die worden gevraagd bij een reactie verwijs ik naar de Privacy Verklaring.

Professional

Zaagspecialist.nl
Logo