Festool decoupeerzaag review 2023

Ben je op zoek naar een goede zaagmachine waarmee je figuurtjes uit kunt zagen? En wil je op een gedetailleerde manier kunnen zagen? Dan is de aanschaf van een decoupeerzaag een goed idee. In ons artikel ‘beste decoupeerzaag’ lees je alles over de beste decoupeerzagen van dit moment.

Eén van de merken die in dat artikel aan bod komt, is Festool. Eén van de decoupeerzagen van Festool is door ons uitgeroepen tot ‘de beste decoupeerzaag voor de professional’. Het is echter een feit dat Festool méér interessante decoupeerzagen op de markt brengt.

In dit artikel richten wij onze pijlen daarom volledig op de Festool decoupeerzagen. We bespreken wat de beste Festool decoupeerzaag is én hoe je de beste decoupeerzaag van dit merk voor jezelf uit kunt kiezen. 

Alle Festool decoupeerzagen in één overzicht

Festool PSB 300 EQ-PLUS TRION

Beste koop decoupeerzaag van Festool

Festool Carvex PS 420 EBQ-Plus

Beste Festool decoupeerzaag voor precisiewerk
Op voorraad

Festool PSC 420 HPC 4,0 EBI-SET Carvex

Beste keuze op accu met veel accessoires

Waarom voor een Festool decoupeerzaag kiezen?
Als je bij dit artikel uitgekomen bent, weet je ongetwijfeld wat de sterke punten van een decoupeerzaag zijn. Met zo’n zaagmachine ben je in staat om figuurtjes uit te zagen. Met zo’n zaagmachine kun je gedetailleerd zagen. En met zo’n zaagmachine kun je snel zagen. Dit is allemaal te danken aan het korte zaagblad en aan de compactheid van de machine.

Kijk je naar het huidige aanbod? Dan zie je meerdere merken naar voren komen. Eén van de beste merken binnen dit aanbod is – wat ons betreft – Festool. Met een decoupeerzaag van Festool geniet je van enkele zwaarwegende voordelen:

 • Ligt heerlijk in de hand: Festool heeft voor haar decoupeerzagen een ergonomische handgreep ontworpen. Door deze handgreep ligt de zaag heerlijk in de hand en zaag je erg gemakkelijk. Bijkomend voordeel is dat de decoupeerzagen van Festool niet al te veel wegen.
 • Ideaal voor precisiewerk: moet je nou echt héél gedetailleerd zagen? Dan is een Festool decoupeerzaag ook voor jou op het lijf geschreven. De zagen van dit merk stellen je in staat om erg gedetailleerd te zagen. Tip: hieronder vind je ook nog eens een Festool decoupeerzaag die héél erg geschikt is voor het precisiewerk. 
 • Prima kwaliteit: kies je voor Festool, dan kies je voor kwaliteit. De decoupeerzagen van dit merk zijn van een prima kwaliteit, evenals de andere soorten zaagmachines die door Festool aangeboden worden. Met dank aan de prima kwaliteit geniet je onder meer van een lange levensduur.
 • Krachtig & comfortabel zagen: met een Festool decoupeerzaag geniet je van kracht en van comfort. Dit lijkt een schijnbare tegenstelling te zijn, maar Festool bewijst dat dit niet het geval is. Zodra je van een Festool decoupeerzaag gebruik maakt, merk je aan alles dat de machine comfortabel is. Met dank aan de krachtige motor/accu geniet je bovendien van de gewenste power.
 • Met veel accessoires: bij nagenoeg alle Festool decoupeerzagen krijg je de nodige accessoires meegeleverd. Met dank aan deze accessoires kun je nóg meer kanten op met de beste Festool decoupeerzaag.

Zijn dit alle voordelen van Festool? Nee, dat is niet het geval. Wij vinden het namelijk ook nog een voordeel dat Festool veel soorten decoupeerzagen aanbiedt. Zo kun je kiezen voor een normale variant, maar ook voor een pendeldecoupeerzaag.

Verder bestaan er varianten voor doe-het-zelvers en voor professionals. En als klap op de vuurpijl kun je ook nog uit twee aandrijvingen kiezen: op accu of op netstroom. Waar gaat jouw keuze naar uit? Wij laten je hieronder graag kennismaken met de vier beste Festool decoupeerzagen van dit moment.

De vier beste Festool decoupeerzagen

Heb jij je pijlen gericht op een nieuwe decoupeerzaag? En geef je op voorhand al de voorkeur aan een variant van het merk Festool? Gezien bovenstaande voordelen is dat héél goed te begrijpen. Voordat je van deze voordelen kunt genieten, zou je wel de juiste Festool decoupeerzaag uit moeten kiezen. Wij raden je daarbij aan om voor één van onderstaande vier varianten te gaan.

Beste koop decoupeerzaag van Festool – Festool PSB 300 EQ-PLUS TRION

Ben je op zoek naar gewoonweg de beste decoupeerzaag van Festool? Dan raden wij je de Festool PSB 300 EQ-PLUS TRION aan. Uit onze test is gebleken dat dit de beste Festool decoupeerzaag van dit moment is.

Dit is onder meer te danken aan de veelzijdigheid van deze zaagmachine. Wij zijn namelijk van mening dat dit een prima decoupeerzaag voor professionals is, maar ook voor doe-het-zelvers. Ongeacht wat voor gedetailleerde zaagklussen je uit wilt voeren, is dat met deze decoupeerzaag mogelijk.

Bij deze zaag viel het vermogen van 720 Watt ons direct op. Met dank aan dit vermogen zaag je niet alleen gedetailleerd, maar ook snel. De zaagklussen die je uit moet voeren, klaar je dus op een snelle manier. Daarbij maak je ook gebruik van meerdere slimme technieken; dit zijn veelal technologieën die door Festool zelf bedacht en ontwikkeld zijn.

Met dank aan het vermogen geniet je overigens prima zaagspecificaties:

 • Hout: maximale zaagcapaciteit van 120 mm
 • Metaal: maximale zaagcapaciteit van 20 mm
 • Staal: maximale zaagcapaciteit van 10 mm

Ongeacht in welk materiaal je wilt zagen, is dat met deze decoupeerzaag mogelijk. Dit is overigens ook nog te danken aan de zaagbladen die je meegeleverd krijgt: één fijngetand zaagblad en één universeel blad.

Tijdens het zagen geniet je bovendien van veel gemak. Zo vinden wij het ideaal dat deze zaag een splinterbescherming biedt, een drievoudige zaagbladgeleiding heeft en met slechts één hand te bedienen is. Dat laatste is te danken aan het minieme gewicht van de machine en het slimme ontwerp. Met je andere hand kun je tijdens het zagen bijvoorbeeld het object goed vasthouden.

Wil je deze decoupeerzaag overal mee naar toe kunnen nemen? Met dank aan de meegeleverde koffer is dat mogelijk. Je stopt de zaag veilig in de koffer, waarna je de koffer overal mee naar toe kunt nemen. Onder aan de streep zorgt deze koffer voor een fijne opberg- en transportmogelijkheid.

Wat ons ook aanspreekt, is het prijskaartje. Voor deze beste Festool decoupeerzaag betaal je namelijk een bedrag van 375 euro. Voor dit bedrag krijg je niet alleen de prima zaag, maar ook tal van accessoires. Twee zaagbladen, de koffer en de splinterbeveiliging zijn hier de belangrijkste voorbeelden van.

Wat ons betreft hoef je met slechts één nadeel rekening te houden: het gebrek aan bewegingsvrijheid. Dit betreft namelijk een variant op netstroom, waardoor je altijd een stopcontact in de buurt nodig hebt. Mocht je liever een Festool decoupeerzaag op accu hebben, verwijzen wij je naar de derde en vierde review in dit artikel!

Festool PSB 300 EQ-PLUS TRION

346,99
TradetrackerProducts gereedschapcentrum.nl
Laatste update was op: 1 februari 2023 19:14

Beste koop decoupeerzaag van Festool

8Expert Score
Conclusie

De Festool PSB 300 EQ-PLUS TRION is voor iedereen de beste decoupeerzaag van Festool. Ongeacht of je een professional of doe-het-zelver bent, is dit een meer dan prima decoupeerzaag. De machine is krachtig, is fijn te bedienen, biedt veel mogelijkheden en heeft een prima prijs-kwaliteitsverhouding.

Voordelen
 • Geschikt voor meerdere materialen
 • Snel zaagbladen wisselen
 • Met één hand te bedienen
 • 2 zaagblad en koffer meegeleverd
 • Prima prijs-kwaliteitsverhouding
 • Krachtige en duurzame motor
Nadelen
 • Beperkte bewegingsvrijheid (werkt op netstroom)

Beste Festool decoupeerzaag voor precisiewerk – Festool Carvex PS 420 EBQ-Plus

Wil je echt heel secuur en gedetailleerd kunnen zagen? Dan is de hierboven besproken decoupeerzaag wellicht niet de beste optie voor je. Nee, voor het echte precisiewerk is deze Festool Carvex PS 420 EBQ-Plus de betere optie. Volgens ons is dit de beste Festool decoupeerzaag voor precisiewerk.

Wat je precies met deze decoupeerzaag kunt doen? Heel veel! Met deze decoupeerzaag maak je makkelijk snedes van onderaf, maak je makkelijk uitschulpingen, maak je makkelijk uitsnedes, maak je makkelijk cirkelvormen, maak je makkelijk rondingen en zaag je makkelijk kleine objecten op de gewenste manier af. Al met al is dit een veelzijdige decoupeerzaag die voor het precisiewerk geschikt is.

Dit is vooral te danken aan de drievoudige zaagbladgeleiding en de torsievrije pendelstang. Met dank aan de pendelstang is deze zaag perfect te manoeuvreren, waardoor je moeiteloos bochten kunt maken. Bovendien kun je uit 4 pendelstanden kiezen, waardoor je altijd de gewenste controle behoudt.

Tijdens het zagen geniet je bovendien van veel voordelen. Zo is het super fijn dat deze zaagmachine slechts 1,9 kilo weegt. Met dank aan dit gewicht bedien je ‘m probleemloos met één hand. Verder is het ook fijn dat aan beide kanten van de machine een aan- en uitknop te vinden is. Ongeacht hoe je de zaag vast hebt, kom je altijd met je hand bij deze knop.

Ook is het ideaal dat het handvat ergonomisch vormgegeven is. Je hand valt heerlijk op het handvat, waarbij de softgrip laag het werken alsmaar aangenamer maakt. Om combinatie met het lage gewicht zorgt dit voor het ultieme gebruiksgemak.

Bovendien kun je met deze machine de nodige kanten op. Je kunt met deze machine namelijk in meerdere materialen zagen! De verschillende materialen met bijbehorende zaagspecificaties hebben we op een rijtje gezet:

 • Hout: maximale zaagdiepte van 12 centimeter
 • NE-metaal: maximale zaagdiepte van 2 centimeter
 • Staal: maximale zaagdiepte van 1 centimeter

Zoals je op de foto kunt zien, krijg je bij deze machine de nodige accessoires meegeleverd. Belangrijk hierbij zijn de koffer en de 2 zaagbladen. Deze zaagbladen zijn overigens makkelijk aan de decoupeerzaag te bevestigen. Met dank aan een slim systeem heb je hier géén extra gereedschap voor nodig.

Tijdens het zagen komt de LED verlichting goed van pas. Met deze verlichting verlicht je je werkstuk, waardoor je altijd het perfecte zicht hebt. Dit is ook te danken aan de afzuiging; deze afzuiging blaast als het ware al het stof weg. Je hebt hierdoor perfect zich op de zaaglijn.

Al met al zijn wij erg enthousiast over deze machine. Dat wordt nog verder versterkt door het prijskaartje; ongeveer 380 euro. Deze machine is daarmee een paar euro duurder dan de hierboven benoemde machine, maar is qua mogelijkheden uniek. Dit is echt de beste decoupeerzaag voor het precisiewerk.

Net zoals bovengenoemde variant werkt ook deze variant op netstroom. Dit betekent dat je altijd afhankelijk bent van een stopcontact of verlengsnoer in de buurt. Is er geen stopcontact voorhanden? Dan zit je met een leuke uitdaging. Houd dus goed rekening met de beperkte bewegingsvrijheid.

Festool Carvex PS 420 EBQ-Plus

443,91 Op voorraad
Laatste update was op: 1 februari 2023 19:14

Beste Festool decoupeerzaag voor precisiewerk

9Expert Score
Conclusie

Voor het precisiewerk is de Festool Carvex PS 420 EBQ-Plus verreweg de beste decoupeerzaag. Niet alleen binnen het aanbod van Festool, maar binnen het algehele aanbod. Deze zaag leent zich uitstekend voor precisiewerk, ligt heerlijk in de hand en is fijn te bedienen. Echt een aanrader voor de gedetailleerde zaagklussen!

Voordelen
 • Perfect voor precisiezaagwerk
 • 4 pendelstanden
 • Weegt slechts 1,9 kilogram
 • Met koffer en 2 zaagbladen geleverd
 • Prima zaagspecificaties en veel zaagmogelijkheden
 • Inclusief afzuiging en LED verlichting
Nadelen
 • Beperkte bewegingsvrijheid

Beste koop op accu – Festool PSBC 420 HPC 4,0 EBI-PLUS Carvex

Heb je bovenstaande reviews doorgenomen? Dan heb je opgemerkt dat we bij beide decoupeerzagen tegen hetzelfde nadeel aangelopen zijn: de bewegingsvrijheid. Wil jij absoluut géén last van een beperkte bewegingsvrijheid hebben? Dan kies je beter voor de Festool PSBC 420 HPC 4,0 EBI-PLUS Carvex. Dit is volgens ons de beste koop op accu.

Bij aanschaf van deze decoupeerzaag krijg je de nodige accessoires meegeleverd. Meest opvallende hierbij zijn de krachtige accu en bijbehorende oplader. Zolang de accu voldoende lading heeft, kun je altijd en overal van deze decoupeerzaag gebruik maken. Je hebt hiervoor géén stopcontact in de buurt nodig. 

Dit betreft overigens een Li-ion 5,2Ah accu. Dit klinkt wellicht iets te technisch, maar je kunt van ons aannemen dat dit een prima accu is. Een prima accu met een lange batterijduur en een relatief snelle oplaadtijd. Tevens is het ideaal dat deze accu de nodige kracht met zich mee brengt. Dit blijkt onder meer uit de zaagspecificaties:

 • Hout: maximale zaagdiepte van 12 centimeter
 • NE-metaal: maximale zaagdiepte van 2 centimeter
 • Staal: maximale zaagdiepte van 1 centimeter

Wil je in één van deze materialen een zaagsnede maken? Dan geniet je van opvallend veel gemak. Deze decoupeerzaag van Festool weegt slechts 2,4 kilogram en beschikt over LED verlichting. Met dank aan deze verlichting verlicht je het object perfect. Ongeacht hoe laat/donker het is, behoud je hierdoor perfect zicht op het te zagen object.

Verder heeft Festool voor een slim en ergonomisch ontwerp gezorgd. Dit blijkt onder meer uit de ergonomische handgreep inclusief een softgrip laag. Met dank aan deze handgreep ligt de zaag heerlijk in de hand. 

Wil je graag precisiewerk uit kunnen voeren? Dan is dit ook de ideale decoupeerzaag op accu voor je. Deze zaag beschikt namelijk over een pendelfunctie met 4 pendelstanden én een drievoudige zaagbladgeleiding. Met dank aan deze features maak je probleemloos bochten met deze zaag.

Ook is het ideaal dat je bij aanschaf meerdere accessoires meegeleverd krijgt. Het gaat hierbij onder meer om een splinterbeveiliging, een koffer en 2 zaagbladen. Met dank aan de 2 zaagbladen kun je direct aan de slag met deze decoupeerzaag. Overigens verwissel je deze zaagbladen zonder gereedschap te gebruiken.

Al met al zijn wij heel enthousiast over deze Festool decoupeerzaag. Wel moet je even goed rekening met het prijskaartje houden. Bij onze partner Toolmax betaal je namelijk een bedrag van 467 euro voor deze zaag. Dit vinden wij behoorlijk aan de prijs, zeker in vergelijking met bovenstaande varianten.

Deze review sluiten we graag op een positieve manier af. Dit doen we door het unieke afzuigingssysteem te bespreken. Om het vrijgekomen zaagsel perfect op te zuigen, zou je de CLEANTEC mobiele stofzuiger moeten kopen. Zodra je de decoupeerzaag aanzet, communiceert de decoupeerzaag via bluetooth met de stofzuiger. Je weet hierdoor 100% zeker dat al het zaagsel en stof direct opgezogen wordt.

8.5Expert Score
Conclusie

De Festool PSBC 420 HPC 4,0 EBI-PLUS Carvex is de beste Festool decoupeerzaag op accu. De meegeleverde accu is krachtig, de zaag ligt heerlijk in de hand en de zaag is veelzijdig in te zetten. In combinatie met de eigenschappen en de meegeleverde accessoires zorgt dit voor een aantrekkelijk totaalpakket. Inclusief onbeperkte bewegingsvrijheid dus!

Voordelen
 • Onbeperkte bewegingsvrijheid
 • Krachtige accu + oplader meegeleverd
 • Pendelfunctie met 4 pendelstanden
 • Ligt heerlijk in de hand
 • Prima zaagspecificaties
 • Met alle benodigdheden geleverd
Nadelen
 • Relatief duur

Beste keuze op accu met veel accessoires – Festool PSC 420 HPC 4,0 EBI-SET Carvex

Gaat je voorkeur uit naar een decoupeerzaag op accu? Wil je graag een variant van Festool hebben? En wil je bij aanschaf de nodige accessoires meegeleverd krijgen? Als je op deze drie vragen ‘ja’ kunt beantwoorden, raden wij je de Festool PSC 420 HPC 4,0 EBI-SET Carvex aan. Dit is volgens ons de beste Festool accu decoupeerzaag met veel accessoires.

Welke accessoires je zoal meegeleverd krijgt? Wij zetten deze accessoires graag even voor je op een rijtje:

 • Festool PSC 420 pendeldecoupeerzaag
 • Kunststof opbergkoffer voor de zaag
 • 1 accu (BP 18 Li 4,0 HPC-ASI)
 • 1 snellader (TCL 6)
 • 2 Festool zaagbladen
 • 1 splinterbeveiliging
 • Kunststof koffer voor de extra accessoires

Zoals je aan dit lijstje kunt zien, krijg je alle benodigdheden geleverd. Wij zijn onder meer over de meegeleverde accu en oplader erg te spreken. De accu is krachtig, de accu heeft een flinke batterijduur en de accu is snel op te laden.

Bovendien drijft de accu deze pendeldecoupeerzaag op de juiste manier aan. De zaag is hierdoor in staat om een toerental van 3800 toeren per minuut te leveren. Met dank aan dit toerental – en de motor – is deze decoupeerzaag zowel krachtig als duurzaam.

Verder is het heel prettig dat deze decoupeerzaag slechts 2,4 kilogram weegt. Met dank aan dit minieme gewicht ligt deze zaag heerlijk in de hand. Ook als je langere tijd achtereen gesloten moet zagen, is dat met déze zaag een fluitje van een cent.

Om het nog mooier te maken; deze pendeldecoupeerzaag beschikt over enkele handige functies. Zo is de zaag bijvoorbeeld van een LED lamp voorzien; met dank aan deze lamp heb je altijd perfect zicht op je werkstuk. Met dank aan de afzuiging hou je bovendien het object netjes schoon. Dit komt het gemak én het eindresultaat alleen maar ten goede. 

Wat ons ook aanspreekt, is de handgreep van deze zaag. Deze handgreep is ergonomisch vormgegeven, ligt heerlijk in de hand en is op meerdere manieren vast te pakken. Aan beide kanten is bovendien een aan- en uitschakelaar te vinden, waardoor je te allen tijde de controle over de zaagmachine behoudt.

Wil je heel gedetailleerd kunnen zagen? En wil je bijvoorbeeld figuurtjes kunnen zagen? Met de Festool PSC 420 HPC 4,0 EBI-SET Carvex behoort dit tot de mogelijkheden. Je zaagt moeiteloos bochten en cirkels, met dank aan de pendelfunctie met 4 standen en de drievoudige zaagbladgeleiding.

Deze decoupeerzaag van Festool kun je bovendien altijd en overal gebruiken. Dit is te danken aan het feit dat het een variant op accu is. Daarbij is het ook erg prettig dat je deze decoupeerzaag voor héél veel zaagwerkzaamheden kunt gebruiken. Daarbij geniet je bovendien van prima zaagspecificaties:

 • Hout: maximale zaagdiepte van 12 centimeter
 • NE-metaal: maximale zaagdiepte van 2 centimeter
 • Staal: maximale zaagdiepte van 1 centimeter

Zijn we dan voor de volle 100% te spreken over deze decoupeerzaag? Nee, dat is niet het geval. Je moet namelijk rekening houden met een vrij behoorlijke investering; voor deze Festool decoupeerzaag betaal je ruim 660 euro. Het is dus géén goedkope variant, maar je krijgt wel bijzonder veel accessoires meegeleverd!

Festool PSC 420 HPC 4,0 EBI-SET Carvex

696,99
TradetrackerProducts gereedschapcentrum.nl
Laatste update was op: 1 februari 2023 19:14

Beste keuze op accu met veel accessoires

8.5Expert Score
Conclusie

Als je een prima decoupeerzaag met veel accessoires wenst te hebben, is dit de aangewezen decoupeerzaag. Deze variant is krachtig, is ideaal te bedienen, beschikt over veel handige functies en wordt dus met veel accessoires geleverd. Doordat dit een variant op accu betreft, geniet je bovendien van onbeperkte bewegingsvrijheid!

Voordelen
 • Ligt heerlijk in de hand (slechts 2,4 kilogram)
 • Beschikt over veel handige functies
 • Met alle mogelijke accessoires geleverd
 • Prima zaagspecificaties in verschillende materialen
 • Gekende Festool kwaliteit
Nadelen
 • Vrij duur

Koopgids

Welke van deze decoupeerzaag spreekt jou het meeste aan? Om tussen deze zagen de juiste keuze te kunnen maken, zou je goed naar je wensen moeten kijken. Ook zou je goed naar je beschikbare budget en de gewenste zaagwerkzaamheden moeten kijken.

Voor het maken van de juiste keuze moet je echter op nog veel meer aandachtspunten letten. De belangrijkste aandachtspunten bij het kopen van een Festool decoupeerzaag bespreken we graag hieronder.

Soort decoupeerzaag – aandrijving

Ten eerste zou je een keuze moeten maken tussen de twee aandrijvingsvormen:

 • Op netstroom: de Festool decoupeerzagen die op netstroom werken, zijn stuk voor stuk krachtig te noemen. Om van zo’n zaagmachine gebruik te maken, heb je uiteraard wel een stopcontact in de buurt nodig.
 • Op accu: geniet je liever van onbeperkte bewegingsvrijheid? Dan is het beter om voor een decoupeerzaag op accu te kiezen. Bij zo’n variant moet je alleen goed rekening houden met het opladen van de accu. 

Vermogen

Heb je de keuze tussen de twee aandrijvingsvormen gemaakt? Dan moet je goed naar het vermogen kijken. Hoeveel Watt levert de motor van de decoupeerzaag? En hoe krachtig is de accu die je bij de decoupeerzaag meegeleverd krijgt?

Zaagspecificaties

Het vermogen gaat veelal hand in hand met de zaagspecificaties. Ga goed na wat de zaagdiepte is én in welke materialen de decoupeerzaag zijn werk doet. Bij alle Festool decoupeerzagen vind je meer informatie over de zaagdiepten in de verschillende materialen. 

Ergonomie

Bij een decoupeerzaag zou je ook goed naar de ergonomie moeten kijken. Beschikt de decoupeerzaag over een fijne handgreep? Op welke manier kun je de decoupeerzaag bedienen? En welke handige functies op het gebied van ergonomie zijn door Festool toegevoegd? Stuk voor stuk belangrijke vragen om goed naar te kijken.

Handige functies

Sowieso doe je er verstandig aan om goed op handige functies te letten. Enkele voorbeelden hiervan zetten we even voor je op een rijtje:

 • Stofafzuiging of blaasfunctie: sommige van de decoupeerzagen beschikken over een heus afzuigingsysteem. Daarmee hou je je werkomgeving lekker schoon.
 • LED verlichting: met dank aan de ingebouwde LED verlichting heb je altijd zicht op het te zagen object. Ook in het donker.
 • Dubbele aan- en uit schakelaar: de knop zit hierbij aan beide kanten, waardoor je de machine altijd naar wens aan en uit kunt zetten.
 • Pendelfunctie: met dank aan de pendelfunctie ben je nóg beter in staat om precisiewerk uit te voeren. Mocht hier je voorkeur naar uitgaan, kies je het beste voor een pendeldecoupeerzaag van Festool.

Meegeleverde accessoires

Festool levert nooit alleen een decoupeerzaag, maar doet dit altijd samen met de nodige accessoires. De hoeveelheid accessoires verschillen wel van decoupeerzaag tot decoupeerzaag. Doe daarom goed onderzoek naar de accessoires die je meegeleverd krijgt.

Wat de handigste accessoires zijn? Een koffer, zaagbladen en een accu. Dat laatste is uiteraard niet van toepassing als je voor een variant op accu kiest.

Budget

Tot slot willen wij je wijzen op de prijskaartjes van de decoupeerzagen van Festool. De prijzen lopen behoorlijk uiteen, dus probeer voor jezelf een maximum budget vast te stellen. Binnen dit budget kun je gericht op zoek gaan naar de beste Festool decoupeerzaag!

Festool decoupeerzagen online kopen

Nu is het tijd om een keuze te maken. Hieronder vind je nogmaals het overzicht met de decoupeerzagen die we hebben besproken.

Festool PSB 300 EQ-PLUS TRION

Beste koop decoupeerzaag van Festool

Festool Carvex PS 420 EBQ-Plus

Beste Festool decoupeerzaag voor precisiewerk
Op voorraad

Festool PSC 420 HPC 4,0 EBI-SET Carvex

Beste keuze op accu met veel accessoires

Professional

Zaagspecialist.nl
Logo