Parkside decoupeerzaag review 2024

Heb je een wendbare en compacte zaag nodig? En wil je met deze zaag ook nog de nodige materialen af kunnen korten? Dan kom je al snel bij een decoupeerzaag uit. Als je naar het huidige aanbod van decoupeerzagen kijkt, valt vooral de diversiteit op. Je kunt uit heel veel decoupeerzagen kiezen, waaronder decoupeerzagen van het merk Parkside. In dit artikel vertellen wij je graag alles over de beste Parkside decoupeerzagen van dit moment.

Waar staat een decoupeerzaag van Parkside bekend om? Onder meer dat dit een Lidl decoupeerzaag betreft; de zagen van Parkside kun je namelijk uitsluitend bij Lidl verkrijgen. Enkele andere webshops trachten ook om deze decoupeerzagen te verkopen, maar dat lukt vooralsnog niet. Lidl heeft op dit moment min of meer het alleenrecht om de decoupeerzagen van Parkside te verkopen.

De Parkside decoupeerzagen in één overzicht.

PARKSIDE® Decoupeerzaag met pendelslag

Beste koop decoupeerzaag van Lidl

PARKSIDE® Accu-decoupeerzaag 12V

Beste decoupeerzaag op accu van Lidl

PARKSIDE PERFORMANCE® Accu-decoupeerzaag 20V

Meest krachtige decoupeerzaag op accu

PARKSIDE® Accu-decoupeer-/reciprozaag 20V

Beste decoupeerzaag en reciprozaag in één
Op voorraad

Waarom voor een decoupeerzaag van Parkside kiezen?

Dat je in deze Parkside decoupeerzaag review uitgekomen, is niet zonder reden. Dit is waarschijnlijk omdat je mogelijke interesse hebt om een dergelijke decoupeerzaag aan te schaffen. Er zijn in ieder geval tal van redenen om inderdaad een Parkside decoupeerzaag aan te schaffen:

 • Prima prijs-kwaliteitsverhouding: zoals je wellicht van Lidl gewend bent, is het prijskaartje van een Lidl decoupeerzaag erg interessant. Net zoals bij veel andere producten van Lidl zie je dit niet al te duidelijk aan de kwaliteit terug. We kunnen al met al stellen dat de prijs-kwaliteitsverhouding van de Lidl decoupeerzagen dik in orde is.
 • De decoupeerzagen van Parkside zijn compact en wendbaar: als je voor een decoupeerzaag kiest, ben je verzekerd van veel wendbaarheid. Dat is zeker het geval als je voor een Parkside decoupeerzaag kiest. Deze decoupeerzagen zijn namelijk erg compact uitgevoerd, waardoor je ze gemakkelijk kunt keren en wenden. Ook gedetailleerde zaagklussen voer je dus met deze decoupeerzagen uit.
 • Met veel accessoires geleverd: besluit je om één van de Parkside decoupeerzagen aan te schaffen? Dan kun je er zeker van zijn dat je veel accessoires meegeleverd krijgt. Zo krijg je maar liefst 4 zaagbladen bij de Parkside decoupeerzaag met pendelslag meegeleverd. Zelfs bij decoupeerzagen van de beste merken krijg je niet zoveel zaagbladen meegeleverd.
 • Prima zaagspecificaties: bij het vergelijken van decoupeerzagen moet je goed naar de zaagspecificaties kijken. Als we naar de zaagspecificaties van een Lidl decoupeerzaag kijken, worden we direct enthousiast. De specificaties zijn namelijk dik in orde, ondanks het voordelige prijskaartje. Ook dit draagt uiteraard bij aan de prima prijs-kwaliteitsverhouding.
 • Je kunt uit meerdere decoupeerzagen kiezen: spreken deze voordelen van een Parkside decoupeerzaag je aan? Dan kunnen we het nóg mooier voor je maken. Je kunt namelijk uit meerdere decoupeerzagen van dit merk kiezen. Doordat je voldoende keuze hebt, kun je altijd de perfecte Lidl decoupeerzaag voor jezelf uitkiezen.
 • Voorzien van veel handige functies: bij een Parkside decoupeerzaag denk je mogelijk aan een vrij simpele en basic decoupeerzaag. Niks is echter minder waard. Parkside heeft namelijk opvallend veel functies aan de decoupeerzagen toegevoegd. Ook dat is wat ons betreft een prima reden om voor een Parkside decoupeerzaag te kiezen.

Over het merk Parkside

In de wereld van decoupeerzagen is Parkside een vreemde eend in de bijt. Merken als Bosch, Makita en Festool hebben een flinke naam opgebouwd, maar dat geldt niet zozeer voor Parkside. Iets wat onder meer door de beperkte beschikbaarheid komt. De decoupeerzagen van Parkside vind je nog niet al te veel webshops terug. 

Lange tijd was Lidl de enige partij die met Parkside samenwerkte. Veel van de gereedschappen van dit merk zijn dan ook uitsluitend bij Lidl te verkrijgen. Dit geldt onder meer voor de cirkelzagen en de zaagtafels van Parkside. Opvallend genoeg gaat deze vlieger niet helemaal op voor de Parkside decoupeerzaag. In het aanbod van Bol.com is namelijk af en toe ook een Parkside decoupeerzaag te vinden.

Over het merk Parkside kunnen we niet al te veel bijzonders vertellen. Het is een merk dat uit Duitsland komt en dat merk je aan van alles terug. Zo zijn de decoupeerzagen van een prima kwaliteit. Tevens beschikken deze decoupeerzagen over voldoende functies. Al met al is een Lidl decoupeerzaag een interessante optie voor veel klussers.

De beste Parkside decoupeerzagen

Heb je oren naar een Parkside decoupeerzaag? En wil je graag de verschillende decoupeerzagen van dit merk met elkaar vergelijken? Daarvoor ben je in dit artikel aan het juiste adres. Wij bespreken hieronder namelijk de beste Parkside decoupeerzagen van dit moment.

Neem de reviews door en schaf de gewenste decoupeerzaag van Parkside direct aan.

Beste koop decoupeerzaag van Lidl – PARKSIDE® Decoupeerzaag met pendelslag

Wil je voor de beste decoupeerzaag van Lidl gaan? Dan kun je wat ons betreft niet om deze Parkside decoupeerzaag met pendelslag heen. Toen wij deze zaag uit mochten proberen, vielen wij van verbazing in verbazing. Op een positieve manier, gelukkig.

Parkside heeft gezorgd voor een betaalbare decoupeerzaag met opvallend veel functies. Zo is het mogelijk om de pendelslag in 3 standen in te stellen. Met dank aan deze pendelslag ben je in staat om perfect in bochten te zagen. Ongeacht wat voor bocht je wilt maken, doe je dat met deze decoupeerzaag op een nauwkeurige manier.

Wil je graag heel fijn kunnen zagen? Ook dat is mogelijk. Deze decoupeerzaag beschikt namelijk over een fijnzaaginstelling zonder pendelslag. Met dank aan deze instelling zaag je bijzonder nauwkeurig. Zoals je wellicht al verwacht had, geniet je met deze decoupeerzaag ook van de nodige zaagmogelijkheden. Zo kun je onder meer in hout en metaal zagen.

Tijdens het zagen in hout en metaal komt de krachtige motor goed van pas. Deze motor levert een vermogen van 800 Watt en is opvallend duurzaam. Doordat deze motor een toerental van 3100 toeren per minuut levert, zaag je vrij snel met deze decoupeerzaag. Daarbij geniet je ook van een prima maximale zaagdiepte:

 • Maximale zaagdiepte in hout: 80 mm
 • Maximale zaagdiepte in metaal: 8 mm

Op dit gebied doet deze decoupeerzaag niet onder voor de duurdere decoupeerzagen. Dat is zéker het geval als we naar de meegeleverde accessoires kijken. Bij deze Parkside decoupeerzaag krijg je namelijk veel accessoires standaard meegeleverd: 3 houtzaagbladen, 1 metaalzaagblad, 1 parallelaanslag en 1 adapter voor externe stofafzuiging.

Verder beschikt deze Lidl decoupeerzaag ook over veel handige functies. Zo beschikt de zaag over een ingebouwde LED werklamp. Met dank aan deze werklamp kun je óók in het donker zagen. Met dank aan de externe stofafzuiging hou je de werkruimte netjes schoon.

Het blijft niet alleen bij die functies. Ook de snelwisselhouder Saw Lock is het aanstippen waard. Met dank aan dit handige systeem kun je snel het zaagblad verwisselen. Zonder dat je hier extra gereedschap voor nodig hebt.

Wil jij elke klus tot in perfectie uitvoeren? Ook daarvoor komt deze Lidl decoupeerzaag goed van pas. Deze decoupeerzaag is namelijk met een laser uitgerust. Met deze laser kun je de zaaglijn op het werkstuk projecteren, zodat je met 100% nauwkeurigheid de zaagsnede maakt. 

Tevens vinden wij het ideaal dat deze decoupeerzaag compact vormgegeven is. Dit is ook terug te zien aan het gewicht; deze zaag weegt slechts 2,37 kilogram. Met dank aan de kabellengte van 4 meter geniet je overigens ook nog van het nodige gemak.

Is deze Lidl decoupeerzaag review volledig positief? Nee, wij hebben twee nadelen ondervonden. Ten eerste is dit geen geschikte decoupeerzaag voor professionals. Als professional heb je meer behoefte aan een krachtigere decoupeerzaag. Ten tweede ontbreekt een koffer als accessoire. Met een koffer zou je deze zaag veiliger op kunnen bergen en transporteren.

Wat ons dan wel weer heel blij maakt, is het prijskaartje. Voor deze beste Lidl decoupeerzaag betaal je slechts 34,99 euro. Voor dit bedrag ga je geen betere decoupeerzagen vinden!

PARKSIDE® Decoupeerzaag met pendelslag

39,99
Laatste update was op: 26 mei 2024 16:01

Beste koop decoupeerzaag van Lidl

8Expert Score
Conclusie

De Parkside decoupeerzaag met pendelslag is de beste Lidl decoupeerzaag. Deze zaag is behoorlijk krachtig, beschikt over veel handige functies, wordt met veel accessoires geleverd en is van een prima kwaliteit. In combinatie met het prijskaartje zorgt dit voor een hele interessante decoupeerzaag. Aan elke doe-het-zelver en klusser raden wij deze decoupeerzaag van harte aan!

Voordelen
 • Inclusief laser, werklamp en externe stofafzuiging
 • Pendelstand is in drie snelheden in te stellen
 • Heel interessant geprijsd
 • Krachtige en duurzame motor (800 Watt)
 • Wordt met veel accessoires geleverd
 • Handig en praktisch te bedienen
Nadelen
 • Zonder koffer
 • Niet voor professionals geschikt

Beste decoupeerzaag op accu van Lidl – PARKSIDE® Accu-decoupeerzaag 12V

Gaat je voorkeur uit naar gereedschappen op accu? En wil je daarom graag een decoupeerzaag op accu aanschaffen? Dan doe je er verstandig aan om voor deze PARKSIDE® Accu-decoupeerzaag 12V te kiezen. Uit onze test is namelijk gebleken dat dit de beste decoupeerzaag op accu van Lidl is.

Toen wij deze decoupeerzaag op accu uit mochten proberen, werden wij direct enthousiast. Dit is onder meer te danken aan de vele zaagmogelijkheden. Met deze zaag kun je in een rechte hoek zagen, maar je kunt ook in verstek zagen. Voor het in verstek zagen kun je de zaagkop naar beide kanten op kantelen. Naar links kun je kiezen voor 22,5°/45° en naar rechts kun je kiezen voor 15°/30°/45°. 

Wil je graag in een rechte hoek zagen? Dan is het goed om te weten de maximale zaagdiepte in hout 70 mm bedraagt. Wil je met een decoupeerzaag in aluminium zagen? Dat is met deze zaag mogelijk tot een diepte van 3 mm. Tijdens het zagen doe je een beroep op de krachtige 12V lithium-ion accu. Deze accu is in staat om een toerental van 1500 tot 2800 toeren per minuut te leveren.

Bij deze Parkside decoupeerzaag kun je óók gebruik van een pendelstand maken. Deze pendelstand is in 2 standen in te stellen. Verder is de Constant Power Control functie ideaal. Deze functie zorgt ervoor dat je altijd van constante zaagprestaties. Om het zagen nog aangenamer te maken, kun je ook nog zelf het toerental instellen.

Wil je graag van het nodige gemak voorzien zijn? Dan sluit deze Parkside decoupeerzaag zeker op je wensen aan. Deze decoupeerzaag ligt bijvoorbeeld heerlijk in de hand. Dit is onder meer te danken aan de ergonomische softgreep met antislip rubbercoating. Verder is de geïntegreerde LED werklamp ideaal, evenals de externe stofafzuiging.

Wil je veel zaagsneden op één dag uitvoeren? Dan kom je een heel eind met de accu van Parkside. Het handige hierbij is dat je de accustatus van deze accu voortdurend af kunt lezen. Parkside heeft hierdoor gekozen voor een 3-trappen systeem. Door goed de accustatus in de gaten te houden, kom je nooit zonder lege te zitten.

Bij aanschaf van deze Parkside accu decoupeerzaag krijg je veel accessoires meegeleverd. Het gaat hierbij onder meer om een houtzaagblad, een metaalzaagblad, een parallelaanslag, een adapter voor externe stofafzuiging en een inbussleutel. 

Toen wij deze decoupeerzaag veelvuldig uitprobeerden, stuitten we meer en meer op handige functies. Zo vinden wij de ventilatorfunctie het vermelden meer dan waard. De ingebouwde ventilator blaast de zaaglijn schoon, waardoor je het perfecte zicht op het object hebt. Met dank aan de splinterbeveiliging hoef je niet bang te zijn dat het betreffende object gaat splinteren.

Wil je graag heel fijn kunnen zagen? Ook dat is prima mogelijk met deze accu decoupeerzaag. Parkside heeft namelijk ook bij deze decoupeerzaag gekozen voor een fijnzaaginstelling. Voor al dit moois hoef je bovendien niet de hoofdprijs te betalen. Integendeel zelfs; dit is de goedkoopste Lidl decoupeerzaag van dit moment. Voor deze zaag betaal je slechts 27,99 euro!

Wel moet je bij deze Parkside decoupeerzaag met enkele aandachtspunten rekening houden. Zo is deze decoupeerzaag niet geschikt voor het zwaardere werk. Als je echt zware of grote zaagklussen uit wilt voeren, heb je een professionele decoupeerzaag nodig.

Verder moet je rekening houden met de geleverde accessoires. Of beter gezegd: het gebrek aan bepaalde accessoires. Zo krijg je bij aanschaf géén koffer meegeleverd. Wat nog belangrijker is, is dat je geen accu en/of oplader meegeleverd krijgt. Deze accu en oplader moet je nog separaat aanschaffen.

Maak je op dit moment al gebruik van Parkside gereedschap op accu? Dan kun je die accu wel voor deze decoupeerzaag gebruiken. Deze decoupeerzaag is namelijk compatibel met alle accu’s uit de Parkside® 12V lijn.

PARKSIDE® Accu-decoupeerzaag 12V

27,99
Laatste update was op: 26 mei 2024 16:01

Beste decoupeerzaag op accu van Lidl

8.5Expert Score
Conclusie

De PARKSIDE® Accu-decoupeerzaag 12V is naar onze mening de beste decoupeerzaag van Lidl op accu. Je geniet van onbeperkte bewegingsvrijheid, van veel mogelijkheden, van veel handige functies en van nauwkeurige zaagsneden. En dit allemaal voor een bedrag van slechts 28 euro. Geen enkel andere decoupeerzaag op accu heeft een dergelijke prijs-kwaliteitsverhouding!

Voordelen
 • Onbeperkte bewegingsvrijheid
 • Inclusief ventilator, LED werklamp en externe stofafzuiging
 • Inclusief pendelslag en fijnzaaginstelling
 • Toerental is naar wens in te stellen
 • Ook mogelijk om mee in verstek te zagen (links en rechts)
 • Uitmuntende prijs-kwaliteitsverhouding
Nadelen
 • Geen accu of oplader meegeleverd
 • Geen koffer meegeleverd
 • Niet geschikt voor het zwaardere werk

Beste decoupeerzaag en reciprozaag in één – PARKSIDE® Accu-decoupeer-/reciprozaag 20V

Geef je de voorkeur aan veelzijdige gereedschappen? En wil je daarom niet 

‘zomaar’ een decoupeerzaag aanschaffen? Dan doe je er verstandig aan om te kijken naar een combinatie van een decoupeerzaag en reciprozaag. Als dit bij je als muziek in de oren klinkt, kun je het beste kiezen voor deze PARKSIDE® Accu-decoupeer-/reciprozaag 20V.

Wij zijn bijzonder blij dat wij deze zaagmachine zelf uit hebben mogen proberen. Met dank aan deze ervaring kunnen wij het volgende stellen: je gaat weinig andere zaagmachines vinden die zó veelzijdig zijn. Deze zaagmachine is namelijk perfect als decoupeerzaag én als reciprozaag in te zetten.

Hoe dit komt? Dit is onder meer te danken aan de slimme vormgeving van deze zaagmachine. Zoals je op de foto al kunt zien, is deze zaagmachine behoorlijk compact vormgegeven. Met dank aan deze slimme vormgeving hou je deze zaagmachine in ieder geval heerlijk vast. En kun je variëren tussen de twee verschillende standen.

Bij deze Parkside decoupeerzaag heeft men gekozen voor een verstelbare zaagkop. Door deze verstelbare zaagkop kun je variëren tussen de precieze zaagstand of de flexibele zaagstand. Je bent hierdoor – met deze zaagmachine – in staat om allerlei zaagklussen uit te voeren. Hierbij geniet je ook van indrukwekkende zaagspecificaties:

 • Zaagcapaciteit reciprozaag: maximaal 100 mm in hout & maximaal 50 mm in metaal
 • Zaagcapaciteit decoupeerzaag: maximaal 50 mm in hout & maximaal 4 mm in metaal

Voor deze materialen krijg je bovendien meerdere zaagbladen geleverd. Het gaat hierbij om 2 decoupeerzaagbladen (1 voor hout en 1 voor metaal) en om 2 reciprozaagbladen (1 voor hout en 1 voor metaal).

Bij deze zaagmachine geniet je niet alleen van de veelzijdigheid, maar ook van veel handige functies. Zo kun je het zaagblad zonder gereedschap wisselen. Ook als je de zaagkop wilt verstellen, doe je dit probleemloos zonder (extra) gereedschap.

Een andere handige functie is de veiligheidsschakelaar. Dankzij deze schakelaar behoud je altijd op een optimale manier de controle over de zaagmachine. Wel zo prettig, aangezien de 20V behoorlijk veel kracht kan leveren.

Wat wij ook geweldig vinden, is het prijskaartje. Voor deze beste decoupeerzaag en reciprozaag in één betaal je slechts 34,99 euro. Wij zijn van mening dat weinig andere decoupeerzagen een dergelijke prijs-kwaliteitsverhouding hebben. Als we ondertussen ook nog naar de veelzijdigheid kijken, worden we alsmaar blijer.

Moet je bij deze hoogwaardige Parkside decoupeerzaag ook met nadelen rekening houden? Ja, dat is wel het geval. Als je besluit om deze decoupeerzaag aan te schaffen, krijg je hier géén accu of oplader bij geleverd. Deze moet je dus nog separaat aanschaffen. 

Via de website van Lidl kun je deze accu gelukkig wel direct bestellen. De enige vereiste die hierbij gesteld wordt, is dat het een 20V accu betreft. In het aanbod van Lidl vind je daar meerdere varianten van, waarvan de prijskaartjes uiteenlopen van 19,99 tot 50 euro. Check hier direct alle passende Lidl accu’s.
Verder missen wij een koffer als accessoire. Als Lidl een koffer meegeleverd zou hebben, zou je deze veelzijdige zaagmachine veel makkelijker mee kunnen nemen. En veel makkelijker op kunnen bergen. Tot slot moet je rekening houden met het feit dat deze decoupeerzaag niet voor professionals geschikt is. Als je een professional actief bent, heb je baat bij een krachtigere zaagmachine.

PARKSIDE® Accu-decoupeer-/reciprozaag 20V

39,99 Op voorraad
Laatste update was op: 26 mei 2024 16:01

Beste decoupeerzaag en reciprozaag in één

8.5Expert Score
Conclusie

De PARKSIDE® Accu-decoupeer-/reciprozaag 20V heeft ons oprecht doen verrassen. Deze zaagmachine is veelzijdig in te zetten, is van een prima kwaliteit en kost slechts 35 euro. Voor dit bedrag krijg je zowel een decoupeerzaag als een reciprozaag tot je beschikking. Wat wens je nog meer? Houd alleen rekening met het feit dat je zelf nog de accu en oplader moet bestellen.

Voordelen
 • Als decoupeerzaag én reciprozaag te gebruiken
 • Hele interessante prijs-kwaliteitsverhouding
 • Prima zaagspecificaties in hout en metaal
 • Inclusief veiligheidsschakelaar
 • Met de nodige zaagbladen geleverd
 • Veilig en handig te bedienen
Nadelen
 • Geen accu en oplader meegeleverd
 • Geen koffer meegeleverd
 • Niet ideaal voor professionele doeleinden

Koopgids

Welke van deze Lidl decoupeerzagen spreekt jou het meeste aan? Om tussen deze decoupeerzagen de juiste keuze te kunnen maken, zou je een goede vergelijking moeten maken. Wij adviseren je daarbij om vooral op onderstaande criteria te letten.

Op netstroom of op accu

Wil je graag van een krachtige decoupeerzaag genieten? Of geef je de voorkeur aan een decoupeerzaag waarmee je van onbeperkte bewegingsvrijheid geniet? De keuze is aan jou. De Parkside decoupeerzagen zijn zowel op netstroom als op accu te verkrijgen.

Hoe je op dit gebied de juiste keuze kunt maken? Dit doe je door je wensen op een rijtje te zetten. Aan de hand van je wensen maak je de juiste keuze voor jezelf.

Vermogen & zaagspecificaties van de decoupeerzaag

Verder raden wij je graag aan om goed naar het vermogen van de zaag te kijken. Des te meer vermogen de motor kan leveren, des te krachtiger de machine is. Dit merk je onder meer aan de snelheid van het zagen, maar ook aan de zaagspecificaties.

Ga goed na wat de exacte zaagspecificaties van de Parkside decoupeerzaag zijn. Check hierbij ook direct in welke materialen je met de decoupeerzaag kunt zagen. Sommige zagen van Parkside zijn geschikt voor aluminium, terwijl andere zagen juist voor metaal geschikt zijn. Let hier dus ook goed op!

Manier van bedienen

In onze ogen moet je ook goed naar de manier van bedienen kijken. Let hierbij onder meer op de onderstaande eigenschappen van de decoupeerzaag:

 • Handgreep: betreft het een ergonomische handgreep? Of heeft Parkside hier niet al te veel aandacht aan geschonken? Over het algemeen kunnen we stellen dat de handgreep van een Parkside dik in orde is.
 • Gewicht: ga goed na wat het totaalgewicht van de Parkside decoupeerzaag is. Let hierbij ook goed op het gewicht van de accu, indien je voor een decoupeerzaag op accu kiest.
 • Schakelaar: in een ideale wereld heeft elke decoupeerzaag een veiligheidsschakelaar. Gelukkig kiest Parkside hier in de meeste gevallen óók voor.

Handige functies

Bij elke Parkside decoupeerzaag moet je goed op de aanwezigheid van functies letten. Enkele interessante functies hebben we voor je op een rijtje gezet:

 • Fijnzaaginstelling: dankzij de fijnzaaginstelling maak je elke zaagsnede geheel naar wens. Overigens kiest Parkside bij een fijnzaaginstelling altijd voor uitschakeling van de pendelstand.
 • Pendelstand: als een Lidl decoupeerzaag over een pendelstand beschikt, brengt dit veel gemak met zich mee. Dankzij deze pendelstand kun je onder meer perfect in bochten zagen.
 • Laser: als een Lidl decoupeerzaag over een laser beschikt, maak je 100% nauwkeurige zaagsneden. Dit komt puur doordat je alleen maar de laserlijn hoeft te volgen.
 • Ventilator: een enkele Parkside decoupeerzaag beschikt over een heuse ventilator. Hiermee wordt het object schoon geblazen, zodat je perfect zicht op het werkstuk houdt.
 • LEDwerklamp: ook een LED-werklamp is volgens ons een ideale toevoeging. Dankzij deze werklamp heb je namelijk óók in het donker goed zicht op je werkstuk.
 • Snelwisselhouder: bij elke decoupeerzaag kiest Parkside voor een snelwisselhouder. Met dank aan deze functie verwissel je het zaagblad probleemloos.

Meegeleverde accessoires

Verder raden wij je ook aan om goed op de meegeleverde accessoires te letten. Spijtig genoeg levert Parkside nooit standaard een koffer mee. Daarentegen krijg je bij alle decoupeerzagen van dit merk wel de nodige zaagbladen meegeleverd.

Gaat je voorkeur uit naar een Parkside decoupeerzaag op accu? Houd er dan rekening mee dat je in veel gevallen géén accu en oplader meegeleverd krijgt. Deze accessoires dien je nog separaat aan te schaffen. Dat doe je gemakkelijk via deze pagina

Prijs-kwaliteitsverhouding

Over de prijs-kwaliteitsverhouding hebben we eigenlijk niet veel op te merken. De prijs- kwaliteitsverhouding van elke Parkside decoupeerzaag is namelijk subliem te noemen. 

Wil je graag 30 euro aan je nieuwe Lidl decoupeerzaag uitgeven? Of vind je het niet erg om 35 euro te betalen? Dat is eigenlijk de enige keuze die je hoeft te maken. Je hoeft de keuze voor de beste Parkside decoupeerzaag in ieder geval niet (volledig) van het prijskaartje af te laten hangen!

Parkside decoupeerzaag van Lidl kopen

PARKSIDE® Decoupeerzaag met pendelslag

Beste koop decoupeerzaag van Lidl

PARKSIDE® Accu-decoupeerzaag 12V

Beste decoupeerzaag op accu van Lidl

PARKSIDE PERFORMANCE® Accu-decoupeerzaag 20V

Meest krachtige decoupeerzaag op accu

PARKSIDE® Accu-decoupeer-/reciprozaag 20V

Beste decoupeerzaag en reciprozaag in één
Op voorraad

Professional

Zaagspecialist.nl
Logo