Parkside (Lidl) zaagbladen review

Heb je gekozen voor de aanschaf van een zaagmachine van Parkside? Dan heb je een prima keuze gemaakt. De zaagmachines van Parkside zijn van een prima kwaliteit en zijn opvallend betaalbaar. Om van zo’n zaagmachine gebruik te kunnen maken, heb je uiteraard wel een goed zaagblad nodig. In dit artikel laten wij je graag kennismaken met de beste Parkside (Lidl) zaagbladen van dit moment.

Beste Parkside zaagbladen in één overzicht – Onze top 5

PARKSIDE® Cirkelzaagblad Ø210 mm

Cirkelzaagbladen met Ø210 mm diameter

PARKSIDE® Handcirkelzaagblad Ø150 mm

Cirkelzaagbladen met Ø150 mm diameter

PARKSIDE® Cirkelzaagbladenset Ø85 mm

Cirkelzaagbladen met Ø85 mm diameter

PARKSIDE® Zaagbladenset

Decoupeerzaagbladen
Op voorraad

Voor- en nadelen van een Parkside zaagblad

Is de aanschaf van een Parkside zaagblad aan te raden? Ja, dat is wat ons betreft zeker het geval. In de wereld van zaagmachines en zaagbladen is Parkside niet het beste of bekendste merk, maar Parkside heeft absoluut het nodige te bieden. Dat geldt ook voor de zaagbladen die door dit merk aangeboden worden.

Met een Lidl zaagblad geniet je van meerdere voordelen:

 • Een Parkside zaagblad is goedkoop. Dit is één van de belangrijkste voordelen, aangezien een zaagblad aan slijtage onderhevig is. Aangezien je maar een beperkte tijd met zo’n zaagblad doet, is het zonde om hier veel geld aan uit te geven. Dat hoeft gelukkig niet bij een Lidl zaagblad. Op dit gebied onderscheidt zo’n zaagblad zich absoluut ten opzichte van zaagbladen van andere merken.
 • Een Parkside zaagblad is van een prima kwaliteit. Je geniet bij een Lidl zaagblad niet alleen van een interessante prijs, maar ook van een prima kwaliteit. Doordat de kwaliteit zo goed is, geniet je relatief lang van een dergelijk zaagblad. Je kunt dit niet vergelijken met bijvoorbeeld de levensduur van een Makita zaagblad, maar een Parkside zaagblad stelt je absoluut niet teleur.
 • Je hebt uit meerdere zaagbladen de keuze. Wat wij zelf ook een groot voordeel vinden, is dat je bij Parkside uit meerdere soorten zaagbladen kunt kiezen. Ongeacht wat voor zaagmachine je van Parkside hebt, vind je hier geschikte zaagbladen voor bij Lidl. Bij die zaagbladen geniet je dus van een interessante prijs-kwaliteitsverhouding.
 • Een Parkside zaagblad is tegen een stootje bestand. Weet je van jezelf dat je niet altijd even zuinig met je zaagbladen omgaat? Dan is het ook interessant om voor een Parkside zaagblad te kiezen. Alle zaagbladen van dit merk worden van hoogwaardig metaal vervaardigd, waardoor ze tegen een stootje bestand zijn. Dit komt de levensduur uiteraard ook ten goede.

Is het dan zo dat een Parkside zaagblad voor iedereen de beste keuze is? Nee, dat is niet het geval. Het heeft er bijvoorbeeld alle schijn van dat een Parkside zaagblad kwalitatief iets minder is dan een zaagblad van een A-merk. Daar staat dus wel tegenover dat je bij Parkside van een (veel) lagere prijs verzekerd bent. Je hoeft simpelweg niet al te diep in de buidel te tasten voor een zaagblad van dit merk.

Tevens is het zo dat je even goed naar het aanbod moet kijken. Het klopt dat je uit meerdere soorten zaagbladen kunt kiezen, maar deze zaagbladen zijn niet voor alle zaagmachines geschikt. Je moet daarom even goed kijken of er voor jou wel een geschikte zaagblad tussenstaat.

Tot slot moet je rekening houden met de verkrijgbaarheid. Indien je een Parkside zaagblad wilt kopen, kun je dit alleen bij Lidl doen. Vandaar ook dat deze zaagbladen als Lidl zaagbladen te koop staan. Het is dus zaak om naar één van de Lidl supermarkten toe te gaan óf om naar de Lidl webshop te surfen. Met de links uit dit artikel schaf je de gewenste zaagbladen direct in de Lidl webshop aan.

Spreken de voordelen van een Parkside zaagblad je aan? Dan raden wij je graag aan om onderstaande reviews even door te nemen. In deze reviews maak je kennis met de 5 beste Parkside zaagbladen van dit moment.

Cirkelzaagbladen met Ø210 mm diameter: PARKSIDE® Cirkelzaagblad Ø210 mm

Heb je een cirkelzaagmachine met een zaagbladdiameter van 210 mm? Dan heb je dus een geschikt zaagblad met een diameter van 210 mm nodig. Binnen het aanbod van Parkside valt de PARKSIDE® Cirkelzaagblad Ø210 mm dan direct op. Dit is volgens ons het beste cirkelzaagblad met een diameter van 210 mm.

Of beter gezegd: dit zijn de beste cirkelzaagbladen van Parkside met een diameter van 210 mm. Als je dit product kopt, krijg je namelijk 3 cirkelzaagbladen geleverd. Wat hierbij eveneens een groot voordeel is, is dat je drie soorten cirkelzaagbladen geleverd krijgt:

 • Zaagblad met 42 tanden: dit zaagblad is geschikt voor precieze en fijne sneden.
 • Zaagblad met 60 tanden: dit zaagblad is geschikt voor zeer precieze en fijne sneden.
 • Zaagblad met 80 tanden: dit zaagblad is geschikt voor zeer precieze en fijne sneden van de hoogste kwaliteit.

Met andere woorden: met de PARKSIDE® Cirkelzaagblad Ø210 mm kun je alle kanten op. Dit is ook te danken aan het gebruikte materiaal. Parkside heeft deze zaagblad van hoogwaardig en gecoat hardmetaal vervaardigd. Dit materiaal is robuust, gaat geruime tijd mee en is prima tegen een stootje bestand.

Met de PARKSIDE® Cirkelzaagblad Ø210 mm kun je ook nog eens meerdere klussen uitvoeren. Door de samenstelling zijn deze cirkelzaagbladen namelijk voor meerdere materialen geschikt. Zo is het met deze zaagblad mogelijk om aluminium, hout, spaanplaten, kunststof en zachte composietmaterialen te bewerken.

Deze set van cirkelzaagbladen is dus geweldig te noemen. Dat is ook nog te danken aan de snijbreedte van 2,6 mm en het maximale toerental van 6300 toeren per minuut. Monteer één van de cirkelzaagbladen op je cirkelzaag en geniet van de gewenste kracht. Je voert de meeste zaagklussen in ieder geval binnen mum van tijd uit.

Kies je voor de aanschaf van deze drie 210 mm cirkelzaagbladen? Dan geniet je ook nog van twee verloopringen. Deze verloopringen krijg je standaard meegeleverd en hebben een diameter van 20 mm en van 16 mm.

Kun je dit PARKSIDE® Cirkelzaagblad Ø210 mm alleen op een Parkside zaagmachine gebruiken? Nee, dat is niet het geval. Lidl geeft aan dat deze cirkelzaagbladen geschikt zijn voor alle gangbare cirkelzagen. Kijk, dat is nog eens mooi!

Wat ook erg mooi is, is het prijskaartje van dit PARKSIDE® Cirkelzaagblad Ø210 mm. Voor dit zaagblad betaal je in de webshop van Lidl slechts 4,99 euro. Daarbij is het ook nog mogelijk om van een aanbieding te profiteren. Lidl biedt namelijk deze cirkelzaagbladen regelmatig in de aanbieding aan.

Wil je deze drie zaagbladen direct kopen? Houd dan wel rekening met een iets mindere kwaliteit. Enkele kopers geven namelijk aan dat de cirkelzaagbladen van A-merken langer meegaan dan deze cirkelzaagbladen van Parkside. Dat is dus iets om even goed rekening mee te houden.

PARKSIDE® Cirkelzaagblad Ø210 mm

4,99
Laatste update was op: 15 juli 2024 21:45

Cirkelzaagbladen met Ø210 mm diameter

9Expert Score
Conclusie

Het PARKSIDE® Cirkelzaagblad Ø210 mm vormt volgens ons het beste cirkelzaagblad met een diameter van 210 mm. Als je dit product koopt, krijg je drie verschillende zaagbladen met een diameter van 210 mm geleverd. Dit zorgt ervoor dat je met je cirkelzaag de nodige klussen uit kunt voeren. Deze cirkelzaagbladen set is oprecht opvallend goedkoop te noemen!

Voordelen
 • Set van 3 cirkelzaagbladen (210 mm)
 • Van hardmetaal vervaardigd
 • Voor meerdere materialen geschikt
 • Voor alle gangbare cirkelzagen geschikt
 • Erg goedkoop
Nadelen
 • Iets mindere kwaliteit

Cirkelzaagbladen met Ø150 mm diameter: PARKSIDE® Handcirkelzaagblad Ø150 mm

Heb je een cirkelzaag met een zaagblad diameter van 150 mm? Dan heb je niks aan bovenstaande zaagbladen; die zijn veel te groot voor je zaagmachine. In plaats daarvan kies je het beste voor het PARKSIDE® Handcirkelzaagblad Ø150 mm. Wij zijn van mening dat dit het beste cirkelzaagblad met een diameter van 150 mm is.

Dit is ten eerste te danken aan de samenstelling van dit product. Als je dit product bij Lidl koopt, krijg je namelijk 2 zaagbladen met een diameter van 150 mm geleverd. Je bent hierdoor in staat om de nodige klussen met deze zaagbladen uit te voeren:

 • Zaagblad met 18 tanden: dit zaagblad is ideaal voor het maken van grove sneden in onder meer hard hout, zacht hout en gecoate spaanplaten
 • Zaagblad met 24 tanden: dit zaagblad is ideaal voor fijne sneden in zowel hard hout als in zacht hout

Let wel op: het is niet zo dat je 1 zaagblad met 18 tanden en 1 zaagblad met 24 tanden geleverd krijgt. Nee, bij het bestellen van het PARKSIDE® Handcirkelzaagblad Ø150 mm moet je aangeven of je de variant met 18 tanden of de variant met 24 tanden wilt hebben. Van de variant die je aanklikt, krijg je vervolgens 2 stuks geleverd.

Ten tweede zijn wij over de kwaliteit van deze zaagbladen te spreken. Bij beide zaagbladen heeft Parkside namelijk voor hoogwaardig hardmetaal gekozen. Dit harde metaal is ook nog gecoat, waardoor deze zaagbladen relatief lang mee gaan.

Ten derde zijn wij over de levering erg te spreken. Bij aanschaf krijg je namelijk verloopringen meegeleverd, waarmee je de boring kunt verkleinen naar 20 mm en 16 mm. Mede dit zorgt ervoor dat het PARKSIDE® Handcirkelzaagblad Ø150 mm voor alle gangbare handcirkelzagen geschikt is.

Ten vierde zijn wij over de kracht van beide handcirkelzaagbladen te spreken. Met beide zaagbladen is het mogelijk om met een toerental van maximaal 10.000 toeren per minuut te zagen. Doordat deze zaagbladen de nodige kracht overbrengen, voer je elke zaagklus snel uit. Dat is uiteindelijk wat je wilt, niet waar?

Tot slot zijn wij over de aanschafprijs uitermate te spreken. Voor het PARKSIDE® Handcirkelzaagblad Ø150 mm betaal je bij Lidl slechts 4,99 euro. Dat je voor dit bedrag maar liefst 2 zaagbladen geleverd krijgt, is uiteraard ideaal te noemen. Je gaat nergens anders zulke goedkope zaagbladen met een diameter van 150 mm vinden.

Ook bij deze zaagbladen moet je even goed naar de kwaliteit kijken. De zaagbladen zijn van het juiste materiaal vervaardigd, maar toch slijten ze relatief snel. Althans; dat maken wij op uit de ervaringen/beoordelingen van andere kopers. Enkele kopers geven aan dat deze zaagbladen sneller slijten dan de zaagbladen van A-merken.

PARKSIDE® Handcirkelzaagblad Ø150 mm

4,99
Laatste update was op: 15 juli 2024 21:45

Cirkelzaagbladen met Ø150 mm diameter

8.7Expert Score
Conclusie

Het PARKSIDE® Handcirkelzaagblad Ø150 mm vormt volgens ons het beste cirkelzaagblad voor cirkelzagen met een diameter van 150 mm. Als je deze set bestelt, krijg je 2 zaagbladen geleverd. Je bepaalt hierbij zelf of je zaagbladen met 18- of met 24 tanden wilt hebben. De prijs van deze set is uitermate interessant, net zoals de vele zaagmogelijkheden.

Voordelen
 • 2 zaagbladen (18 tanden of 24 tanden)
 • Van hardmetaal vervaardigd
 • Inclusief 2 verloopringen
 • Zeer voordelig
 • Voor alle gangbare cirkelzagen geschikt
Nadelen
 • Niet de beste kwaliteit

Cirkelzaagbladen met Ø85 mm diameter: PARKSIDE® Cirkelzaagbladenset Ø85 mm

Heb je voor de aanschaf van een mini cirkelzaag gekozen? Dan is het goed mogelijk dat je een zaagblad met een diameter van 85 mm nodig hebt. Als dat het geval is, ben je hiervoor bij Lidl ook aan het juiste adres. Je kunt bij Lidl namelijk de PARKSIDE® Cirkelzaagbladenset Ø85 mm bestellen.

Dit is volgens ons de beste set met cirkelzaagbladen met een diameter van 85 mm. Doordat deze zaagbladen een diameter van 85 mm hebben, zijn ze uitermate geschikt voor mini cirkelzagen. Overigens maakt het hierbij niet uit wat voor soort mini cirkelzaag je hebt. Deze zaagbladen passen in principe op alle gangbare cirkelzagen.

Het is goed om te weten dat je bij deze set veel keuze hebt. Je kunt namelijk uit twee soorten sets kiezen:

 • TCT cirkelzaagbladenset. Deze set bestaat uit 3 zaagbladen voor hout met 24, 30 en 36 tanden.
 • TCT-HSS cirkelzaagbladenset. Deze bestaat uit 3 zaagbladen voor hout van 24, 36 en 72 tanden. Het laatstgenoemde zaagblad is ook geschikt voor non-ferrometalen en kunststof.

Naar welke set met een diameter van 85 mm gaat jouw voorkeur uit? Ongeacht wat je voorkeur geniet, ben je verzekerd van krachtige zaagbladen. Deze zaagbladen zijn namelijk allemaal van hardmetaal vervaardigd. Dit metaal gaat langere tijd mee, is tegen een stootje bestand en stelt je in staat om de nodige klussen uit te voeren.

Dat laatste is ook te danken aan de snijbreedte van 1,7 mm en het hoge toerental. Met deze zaagbladen kun je met een toerental van maximaal 17.800 toeren per minuut zagen. Dit stelt je in staat om ook grotere zaagklussen relatief snel uit te voeren. Uiteraard moet je je goed beseffen dat een mini cirkelzaag in de basis niet geschikt is voor grote zaagklussen.

Moet je veel geld voor de PARKSIDE® Cirkelzaagbladenset Ø85 mm betalen? Nee, alles behalve dat. Voor deze set van 3 zaagbladen betaal je slechts 4,99 euro. Als je deze set online bij Lidl koopt, moet je even goed naar de variant kiezen. Je moet namelijk ene keuze tussen de twee hierboven besproken sets maken.

Ook bij deze zaagbladen van Parkside moet je met de kwaliteit rekening houden. De zaagbladen zijn van prima materiaal vervaardigd, maar slijten toch relatief snel. Dit hebben wij in ieder geval opgemaakt uit de ervaringen die andere kopers online achtergelaten hebben.

PARKSIDE® Cirkelzaagbladenset Ø85 mm

4,99
Laatste update was op: 15 juli 2024 21:45

Cirkelzaagbladen met Ø85 mm diameter

8.7Expert Score
Conclusie

De PARKSIDE® Cirkelzaagbladenset Ø85 mm vormt volgens ons de beste cirkelzaagbladenset met een diameter van 85 mm. Door deze kleine diameter zijn deze zaagbladen uiterst geschikt voor mini cirkelzagen. Je moet bij het bestellen wel even goed opletten, aangezien je tussen 2 sets kunt kiezen. Bij beide sets geniet je in ieder geval van de nodige voordelen!

Voordelen
 • Set van 3 zaagbladen (85 mm)
 • Keuze uit 2 sets (goed opletten!)
 • Van hardmetaal vervaardigd
 • Erg goedkoop
 • Voor alle gangbare mini cirkelzagen geschikt
Nadelen
 • Niet de beste kwaliteit

Decoupeerzaagbladen & Reciprozaagbladen: PARKSIDE® Zaagbladenset

Bovenstaande zaagbladen zijn geschikt voor cirkelzagen. Heb jij echter een Parkside decoupeerzaag of Parkside reciprozaag? Dan heb je een andere Zaagbladenset nodig. Wij raden je hiervoor graag de PARKSIDE® Zaagbladensetaan. Dit vinden wij de beste Parkside decoupeerzaagbladen en Parkside reciprozaagbladen.

Als je voor deze set kiest, heb je de keuze uit meerdere sets. Allereerst moet je een keuze maken tussen decoupeerzaagbladen en voor reciprozaagbladen. Kies je voor zaagbladen voor je decoupeerzaag? Dan heb je de keuze uit deze twee sets:

 • Decoupeerzaagbladen voor hout. Dit betreft een 5-delige set waarmee je alleen hout kunt bewerken.
 • Decoupeerzaagbladen voor hout & kunststof. Dit betreft een 5-delige waarmee je verschillende materialen kunt werken, waaronder hout en kunststof.

Wat bij deze sets opvalt, is uiteraard de samenstelling. Je krijgt bij beide sets maar liefst 5 zaagbladen geleverd, waardoor je direct de nodige kanten met je decoupeerzaag op kunt. Tevens hebben deze zaagbladen niet allemaal dezelfde lengte. Dat zorgt ervoor dat je de set nog veelzijdiger kunt gebruiken.

Wil je voor je reciprozaag nieuwe zaagbladen aanschaffen? Dan heb je ook de keuze uit drie sets:

 • Reciprozaagbladen voor hout. Dit betreft een 2-delige set waarmee je alleen hout kunt bewerken.
 • Reciprozaagbladen voor hout & kunststof. Dit betreft een 2-delige set waarmee je hout en kunststof kunt bewerken.
 • Reciprozaagbladen voor metaal. Dit betreft een 2-delige set waarmee je metaal kunt bewerken.

Om tussen deze sets de juiste keuze te maken, moet je goed naar het gewenste gebruik kijken. Waar wil je je reciprozaag graag voor gebruiken? Als je dat weet, weet je ook voor welke set je het beste kunt kiezen.

Ongeacht voor welke set je kiest, ben je van de gewenste veelzijdigheid verzekerd. Kies je bijvoorbeeld voor één van de sets van reciprozaagbladen? Dan kun je die zaagbladen gebruiken voor alle reciprozagen met een schachtopening van 12,7 mm. Lidl geeft hierbij aan dat je ze kunt gebruiken voor Parkside zaagmachines, maar ook voor zaagmachines van Parkside, Bosch, Hitachi, Makita en Metabo.

Wil je één van deze sets kopen? Ongeacht voor welke set je kiest, betaal je een bedrag van slechts 4,99 euro. Voor dit bedrag krijg je dus meerdere zaagbladen tot je beschikking. Dit stelt je in staat om op een goedkope manier de nodige klussen uit te voeren.

Let wel even goed op: als je de PARKSIDE® Zaagbladenset bestelt, moet je heel opletten. Je hebt immers uit meerdere zaagbladensets de keuze, dus check even goed welke zaagbladenset je nou precies aanklikt. Sowieso moet je rekening houden met een iets mindere kwaliteit. Kopers geven aan dat deze zaagbladen minder goed zijn dan de zaagbladen van A-merken.

PARKSIDE® Zaagbladenset

4,99 Op voorraad
Laatste update was op: 15 juli 2024 21:45

Decoupeerzaagbladen & Reciprozaagbladen

8.9Expert Score
Conclusie

De PARKSIDE® Zaagbladenset is de beste zaagbladenset voor reciprozagen en decoupeerzagen. Als je deze set wilt bestellen, moet je een keuze maken tussen maar liefst 5 sets. Kijk daarom even heel goed welke set je nou precies koopt. Je bent in ieder geval van een prima veelzijdigheid verzekerd. De sets bestaan namelijk allerlei uit meerdere zaagbladen.

Voordelen
 • Keuze uit 5 soorten sets
 • Ideaal voor reciprozagen of decoupeerzagen
 • Gevarieerde set
 • Veelzijdig inzetbaar
 • Voor alle gangbare zaagmachines geschikt
Nadelen
 • Mindere kwaliteit

Invalzaagbladenset: PARKSIDE® Invalzaagbladenset

Maak je met veel plezier gebruik van een invalzaag van Parkside? Of heb je een invalzaag van een ander merk? In beide gevallen heb je uiteraard de juiste invalzaagbladen nodig. Daarvoor raden wij je graag de PARKSIDE® Invalzaagbladenset aan.

Dit vinden wij de beste invalzaagbladenset van Parkside. Met deze set krijg je meerdere zaagbladen tot je beschikking, waardoor je veel zaagklussen met je invalzaag uit kunt voeren. Voor het overzicht zetten wij de verschillende soorten zaagbladen voor je op een rijtje:

 • 1 HSS-cirkelzaagblad met 80 tanden
 • 1 HSS-cirkelzaagblad met 60 tanden
 • 2 diamant zaagbladen
 • 2 TCT-zaagbladen met 30 tanden

In totaal krijg je dus 6 zaagbladen geleverd. Doordat je zoveel zaagbladen geleverd krijgt, kun je lange tijd vooruit met deze set. Ook ben je dankzij deze set in staat om meerdere soorten klussen met je invalzaag uit te voeren.

Ongeacht welk zaagblad je wilt gebruiken, heeft de zaagblad een diameter van 89 mm. Alle zaagbladen hebben van Parkside deze diameter gekregen. Ga daarom even goed na of deze zaagbladen wel of niet op jouw invalzaag passen.

Wat bij deze PARKSIDE® Invalzaagbladenset verder opvalt, is de prijs-kwaliteitsverhouding. De zaagbladen zijn van hardmetaal vervaardigd, waardoor je hier geruime tijd mee doet. Daarbovenop komt dat je niet de hoofdprijs hoeft te betalen. Deze set kost in zijn totaliteit slechts 12,90 euro.

Ga je deze PARKSIDE® Invalzaagbladenset bij Lidl bestellen? Houd dan wel even goed rekening met de kwaliteit. De kwaliteit is op zich goed te noemen, maar het voordelige prijskaartje komt uiteraard wel ergens vandaan. Deze zaagbladen slijten simpelweg sneller dan de zaagbladen van A-merken. Dit blijkt in ieder geval uit de beoordelingen van andere klanten.

PARKSIDE® Invalzaagbladenset

12,90
Laatste update was op: 15 juli 2024 21:45

Invalzaagbladenset

8.9Expert Score
Conclusie

De PARKSIDE® Invalzaagbladenset is volgens ons de beste zaagbladenset van Parkside voor invalzagen. Als je een invalzaag hebt, ben je met deze set in staat om allerlei klussen uit te voeren. Dit komt onder meer doordat je maar liefst 6 zaagbladen geleverd krijgt. Deze zaagbladen zijn qua samenstelling anders, maar hebben allemaal wel een diameter van 89 mm.

Voordelen
 • Voor veel zaagklussen geschikt
 • Set bestaat uit 6 zaagbladen
 • Van hardmetaal vervaardigd
 • Erg betaalbaar
 • Voor veel invalzagen geschikt
Nadelen
 • Niet de beste kwaliteit

Koopgids

Heb je interesse om een Parkside zaagblad aan te schaffen? Dan zijn er uiteraard meerdere zaken waar je goed op moet letten. De belangrijkste aandachtspunten zetten we in deze koopgids voor je op een rijtje.

Soort zaagblad

Ten eerste moet je goed naar het soort zaagblad kijken:

 • Cirkelzaagbladen. Deze zaagbladen zijn geschikt voor alle Parkside cirkelzagen en alle gangbare cirkelzagen van andere merken.
 • Decoupeerzaagbladen. Deze zaagbladen zijn geschikt voor alle Parkside decoupeerzagen en alle decoupeerzagen van andere merken.
 • Reciprozaagbladen. Deze zaagbladen zijn geschikt voor alle Parkside reciprozagen en alle reciprozagen van andere merken.
 • Invalzaagbladen. Deze zaagbladen zijn geschikt voor alle Parkside invalzagen en alle invalzagen van andere merken.

Wil je Parkside cirkelzaagbladen kopen? Dan is het belangrijk om goed naar de diameter van deze zaagbladen te kijken. De diameter van de zaagbladen moet je afstemmen op de diameter van je cirkelzaag. Alleen als deze diameters met elkaar overeenkomen, kun je voor de betreffende cirkelzaagbladen van Parkside kiezen.

Set

Ten tweede moet je goed naar de set kijken. Hierbij zijn meerdere factoren van belang:

 • Het soort set. Bij meerdere van bovenstaande zaagbladensets kun je uit meerdere zaagbladensets kiezen. Dit betekent dat je bijvoorbeeld bij de decoupeerzaagbladen uit 3 verschillende sets kunt kiezen. Zet deze sets goed op een rijtje en denk ook goed na over het gewenste gebruik na.
 • Aantal zaagbladen. Per set moet je ook goed naar het aantal zaagbladen kijken. Idealiter krijg je zoveel mogelijk zaagbladen meegeleverd. Waarom? Omdat de zaagbladen aan slijtage onderhevig zijn. Des te meer zaagbladen je geleverd krijgt, des te langer je met de Parkside zaagbladenset kunt doen.

Samenstelling

Ten derde moet je goed naar de samenstelling per set kijken. Dit heeft betrekking op de set, maar ook op de zaagbladen zelf. Je moet heel goed kijken hoe de zaagbladen samengesteld zijn en wat het door jou gewenste gebruik is. Het is zaak om die twee facetten goed op elkaar af te stemmen.

Houd rekening met de kwaliteit

Tot slot adviseren wij je om goed rekening met de kwaliteit te houden. De kwaliteit van Parkside zaagbladen is goed, maar is niet perfect te noemen. Voor perfecte zaagbladen moet je bij een A-merk zijn. Maar, voor de zaagbladen van A-merken betaal je simpelweg heel veel geld. Je moet dus voor jezelf de juiste afweging tussen de prijs en kwaliteit zien te maken.

De aanschaf van Parkside zaagbladen kán absoluut interessant zijn. Heb je een Parkside zaagmachine? Dan is een Parkside zaagblad sowieso interessant. Heb je een zaagmachine van een ander merk? Dan kun je ook voor Parkside zaagbladen kiezen. Dát is met name interessant als je de kosten zo laag mogelijk wilt houden. Wij wensen je veel zaagplezier met je nieuwe Parkside zaagbladen.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Professional

Zaagspecialist.nl
Logo