Parkside kettingzaag (Lidl) review 2024

Ben je op zoek naar een nieuwe kettingzaag? En geef je bij voorkeur niet al teveel geld aan je nieuwe kettingzaag uit? Dan is het interessant om je pijlen op een Parkside kettingzaag te richten. Een Parkside kettingzaag staat ook wel te boek als een Lidl kettingzaag. Deze kettingzagen vind je bij Lidl, waarvan wij dit de beste varianten van dit moment vinden:

Beste Lidl kettingzagen in één overzicht – Onze top 4

PARKSIDE® Accu-kettingzaag 20V

Beste koop Lidl kettingzaag op accu

PARKSIDE® Accu-kettingzaag 40V

Meest krachtige model op accu

Voor- en nadelen van een Parkside kettingzaag

Is de aanschaf van een elektrische kettingzaag bij Lidl nou aan te raden? Ja, daar komt het in de basis wel op neer. Met een kettingzaag van het merk Parkside ben je namelijk van meerdere voordelen verzekerd:

 • De kettingzagen zijn van een goede kwaliteit. Het is uiteraard niet zo dat deze kettingzagen aan de varianten van A-merken kunnen tippen, maar de algehele kwaliteit is zeker goed te noemen. Bij normaal gebruik geniet je jarenlang van je Parkside kettingzaag.
 • De kettingzagen zijn opvallend goedkoop. Eén van de grootste voordelen van een Parkside kettingzaag is het prijskaartje. Voor een kettingzaag van dit merk betaal je alles behalve de hoofdprijs, waardoor de prijs-kwaliteitsverhouding uiterst interessant is. Over de prijzen van deze kettingzagen lees je uit meerder meer in deze Parkside kettingzaag review.
 • Keuze uit meerdere modellen. Wil je een kettingzaag op benzine bij Lidl kopen? Wil je een mini kettingzaag bij Lidl kopen? Of wil je een mini kettingzaag bij Lidl kopen? In principe maakt het niet uit wat je wensen zijn. Het merk Parkside biedt meerdere kettingzagen aan, waardoor je bij Lidl meer dan voldoende hebt om uit te kiezen. Je bent eigenlijk altijd in staat om een geschikte kettingzaag bij Lidl te kopen.
 • Opvallend veel handige extra’s. Kies je voor één van de Parkside kettingzagen die we in dit artikel bespreken? Dan ben je van opvallend veel handige extra’s verzekerd. De kettingzagen worden door Parkside namelijk rijkelijk uitgerust, waardoor je de kettingzaag opvallend veelzijdig in kunt zetten. Zeker met het oog op het prijskaartje vinden wij dit een groot voordeel.

Spreekt een Parkside kettingzaag je nu al aan? Dan is het ook goed om te weten dat er een paar kleine aandachtspunten zijn. Het eerste aandachtspunt heeft betrekking op de toepassingsmogelijkheden. Het klopt dat een Parkside kettingzaag veelzijdig inzetbaar is, maar deze veelzijdigheid kan niet tippen aan die van kettingzagen van A-merken. Dat is dan ook precies het verschil tussen Parkside en bekende A-merken.

Verder moet je rekening houden met de beschikbaarheid. Als je een Parkside kettingzaag wilt kopen, kun je hiervoor eigenlijk alleen maar bij Lidl aankloppen. Af en toe zijn de kettingzagen ook bij Bol.com te verkrijgen, maar die zekerheid heb je niet. Mocht je een Parkside kettingzaag willen kopen, moet je dus hopen op de beschikbaar bij Lidl. Klik in ieder geval op één van de buttons in dit artikel. Daarmee zie je in één oogopslag of de kettingzagen leverbaar zijn.  

Over Parkside

Het merk Parkside is een vrij uniek merk. Het is namelijk een op zichzelf staand merk, maar het merk heeft wel hechte banden met Lidl. De vele producten die door Parkside aangeboden worden, zijn voor 95% exclusief bij Lidl te verkrijgen. Heel incidenteel kun je de producten van Parkside ook bij Bol.com bestellen, maar dat is veelal niet aan de orde.

Parkside is in ieder geval een van origine Duits merk. Dit merk biedt allerlei soorten elektrische gereedschappen aan, waaronder boormachines, zaagmachines en lasapparaten. Binnen het aanbod is dus ook voldoende ruimte ingericht voor kettingzagen.

Ben je benieuwd naar de beste Parkside kettingzagen van dit moment? Dan hoef je maar één ding te doen: deze Parkside kettingzaag review door te nemen. In onderstaande 4 reviews vind je alle informatie over de beste kettingzagen van dit merk. Neem deze reviews door en schaf direct de beste Parkside kettingzaag aan.

Beste koop kettingzaag van Lidl: Parkside elektrische kettingzaag 2200W

Spreekt het verhaal van het merk Parkside je wel aan? En zou je idealiter zo min mogelijk geld aan je nieuwe kettingzaag uit willen geven? Dan raden wij je graag de Parkside elektrische kettingzaag 2200W aan. Dit vinden wij de beste koop kettingzaag van Lidl van dit moment.

Met deze kettingzaag haal je echt een geweldig apparaat in huis. Dit is ten eerste te danken aan het 40 centimeter lange zwaardblad. Dit zwaardblad biedt een zaaglengte van 39,5 centimeter, waardoor je vrij snel met deze kettingzaag kunt zagen. De verschillende klussen in je tuin klaar je dus snel met dit apparaat.

Dat wordt nog verder versterkt door de onwijs krachtige motor. Zoals de naam van deze kettingzaag al aangeeft, is deze variant voorzien van een 2200 Watt krachtige motor. Dat is een aanzienlijk vermogen, waardoor je oprecht snel met deze kettingzaag kunt zagen. Dit blijkt ook duidelijk uit de kettingsnelheid van 15,3 m/sec.

Met de Parkside elektrische kettingzaag 2200W kun je dus snel elke klus uitvoeren. Daar blijft het echter niet bij. Door de gehele samenstelling is deze machine ook nog veelzijdig inzetbaar. Je kunt ‘m voor tal van klussen inzetten, mede door enkele handige extra’s.

Zo is de bediening van de Parkside elektrische kettingzaag 2200W subliem te noemen. Wat hierbij direct opvalt, is het gewicht van 5 kilogram. Doordat deze Lidl kettingzaag niet al te zwaar is, is het goed mogelijk om ‘m meerdere uren op een dag te gebruiken.

Daarnaast is deze machine voorzien van een OREGON-ketting. Deze ketting loopt bijzonder rustig en geeft hierdoor weinig trillingen af. Tijdens het zagen hoef je dus niet bang te zijn voor de nodige trillingen, waardoor je minder snel last van je handen, polsen en armen krijgt. Dit is ook nog te danken aan de ergonomisch gevormde handgreep.

Met de Parkside elektrische kettingzaag 2200W is het ook nog veilig zagen. Dit komt onder meer door de onmiddellijke kettingstop. De ketting is in staat om binnen 0,1 seconden volledig tot stilstand te komen. Dit is te danken aan de tweedehands veiligheidsschakelaar. Als je met één hand de kettingzaag loslaat, komt de ketting direct tot stilstand.

Overigens heb je ook geen omkijken naar de smering van de ketting. De Parkside elektrische kettingzaag 2200W beschikt namelijk over een automatisch kettingsmeersysteem. Tijdens het zagen druppelt dit systeem op het juiste moment de juiste hoeveelheid olie op de juiste plek. Dit komt de levensduur van de ketting alleen maar ten goede.

Als je regelmatig van je kettingzaag gebruik maakt, is het belangrijk om de ketting regelmatig te spannen. Het is bij de Parkside elektrische kettingzaag 2200W ideaal dat je hier geen extra gereedschap voor nodig hebt. Dit stelt je in staat om snel en zonder al teveel moeite de ketting te spannen.

Overigens beschikt deze krachtige Lidl kettingzaag ook nog over de Soft Start functie. Deze functie zorgt voor een zachte aanloop van de ketting, waardoor je je zaagwerkzaamheden op een fijne en rustige manier aan kunt vangen. Je behoudt hierdoor de totale controle over de kettingzaag en je werkzaamheden.

Is dit dan de allerbeste kettingzaag? Nou, hij is niet geschikt voor de allergrootste klussen. Daarvoor komt ‘ie kracht tekort, terwijl het zwaardblad voor de grootste klussen ook iets groter had moeten zijn. Daarnaast moet je rekening houden met de korte stroomkabel. De kabel is slechts 12 centimeter lang, waardoor je altijd met een verlengsnoer moet werken.

Wat dan wel weer subliem is, is de prijsstelling van de Parkside elektrische kettingzaag 2200W. Voor deze Lidl kettingzaag ligt de adviesprijs op slechts 79,99 euro. Een betere prijs-kwaliteitsverhouding ga je in het huidige aanbod simpelweg niet vinden.

9Expert Score
Conclusie

De Parkside elektrische kettingzaag 2200W is naar onze mening de beste Parkside kettingzaag. Deze kettingzaag is krachtig, ligt fijn in de hand, is veelzijdig inzetbaar en is van handige extra’s voorzien. Voor al dit moois betaal je bovendien slechts 80 euro. Het is daarmee één van de beste goedkope elektrische kettingzagen van dit moment!

Voordelen
 • 2200 Watt krachtige motor
 • Snijlengte van 39,5 centimeter
 • Automatisch kettingsmeersysteem
 • Ideaal te bedienen
 • Erg betaalbaar
 • Veilig in gebruik
Nadelen
 • Niet voor de grootste klussen geschikt
 • Extreem korte stroomkabel

Beste accu kettingzaag van Lidl: Parkside accu kettingzaag

Heb je de review hierboven doorgenomen? Dan heb je kunnen lezen dat je bij die elektrische kettingzaag van Parkside met een korte stroomkabel rekening moet houden. Is dat nou precies iets waar je niet op zit te wachten? Dan kun je beter voor een accu kettingzaag van Lidl kiezen. In dat geval raden wij je graag deze Parkside accu kettingzaag aan.

Wij vinden dit de beste accu kettingzaag van Lidl. Dit is onder meer aan de onbeperkte bewegingsvrijheid te danken. Overal waar je met deze kettingzaag komt, kun je ‘m gebruiken. Je hebt niks van doen met een stroomkabel, een verlengsnoer of een stopcontact. Nee, je hebt gewoonweg nergens rekening mee te houden.

Dit komt ook de veiligheid nog ten goede. Tijdens het zagen hoef je immers niet bang te zijn dat je door de stroomkabel heen zaagt. Deze kabel is niet aanwezig, waardoor je op een fijne manier de klussen uitvoert. Hierbij geniet je van een zaaglengte van 38 centimeter. Op dit gebied komt ‘ie dus aardig overeen met bovengenoemde elektrische variant.

Deze machine is ook nog eens van veel handige extra’s voorzien. Je kunt hierbij onder meer denken aan 2 instelbare kettingsnelheden. Doordat je zelf de kettingsnelheid kunt bepalen, behoud je de totale controle over je zaagwerkzaamheden.

Verder is deze kettingzaag van een Soft Start functie voorzien. Deze functie zorgt voor een zachte aanloop, waardoor je vanaf het begin de controle over de machine houdt. Dit is ook te danken aan de 2 handige veiligheidsschakelaar. Zodra je de schakelaar loslaat, komt de ketting binnen 0,12 seconden tot stilstand. Dit komt de algehele veiligheid uiteraard alleen maar ten goede.

In deze accu kettingzaag is een borstelloze motor te vinden. Voordeel hiervan is dat deze motor onderhoudsarm is. Je hebt dus geen omkijken naar het onderhouden van deze motor. Deze motor zorgt ook nog eens voor een 30% langere looptijd van de accu. Dit stelt je in staat om op één acculading de nodige klussen uit te voeren.

Maar, let wel heel goed op: bij aanschaf krijg je geen accu meegeleverd. Deze accu moet je dus nog zelf aanschaffen. Wij raden je hierbij aan om voor één van onderstaande accu’s te kiezen:

Bij de Parkside accu kettingzaag heb je weinig omkijken naar randzaken. Dit komt onder meer door de makkelijke kettingsnelspanning. Je kunt de ketting van deze machine zonder gereedschap spannen. Overigens betreft dit een rustig lopende en daarmee trillingsarme ketting. Wel zo fijn voor je armen en polsen.

Verder is deze machine voorzien van een automatisch kettingsmeersysteem. Dit systeem zorgt ervoor dat de ketting automatisch gesmeerd wordt. Dit gebeurt op de perfecte manier, waardoor de levensduur van de ketting aanzienlijk verlengd wordt.

Moet je nou de hoofdprijs voor deze Parkside accu kettingzaag betalen? De adviesprijs van 129 euro spreekt ons erg aan. Maar, je moet dus wel rekening met bijkomende kosten houden. Dit komt puur doordat je bij aanschaf geen accu en/of oplader meegeleverd krijgt.

Verder moet je bij de Parkside accu kettingzaag rekening met de kracht houden. Het klopt dat dit een vrij krachtige accu kettingzaag van Lidl is, maar hij is niet zo krachtig als een variant die op netstroom of benzine werkt. Met name voor de kleinere tot middelgrote zaagklussen is dit een geweldige optie.

8.7Expert Score
Conclusie

De Parkside accu kettingzaag is naar onze mening de beste accu kettingzaag van Lidl. Deze kettingzaag biedt onbeperkte bewegingsvrijheid, is ideaal te bedienen en is van veel handige extra’s voorzien. Zo is het ideaal dat je volledig zelf de kettingsnelheid kunt bepalen. Waar je wel rekening mee moet houden, is met het gebrek aan een accu. Bestel direct één van bovenstaande accu’s mee.

Voordelen
 • Onbeperkte bewegingsvrijheid
 • Keuze uit 2 kettingsnelheden
 • Ligt heerlijk in de hand &
 • veilig te gebruiken
 • Automatische kettingsmering
 • Onderhoudsarme en duurzame motor
 • Zaaglengte van 38 centimeter
Nadelen
 • Geen accu meegeleverd
 • Geen oplader meegeleverd
 • Niet voor de grootste klussen geschikt

Beste model op benzine: Parkside benzine kettingzaag

Wil je met je nieuwe kettingzaag alle mogelijke klussen uitvoeren? Dan ben je gebaat bij een model op benzine. Zo’n kettingzaag is door de benzinemotor erg krachtig, wat ook voor de Parkside benzine kettingzaag geldt. Dit vinden wij dan ook om meerdere redenen de beste kettingzaag op benzine van Lidl.

Ten eerste is deze kettingzaag van een krachtige motor voorzien. De motor levert een vermogen van 2000 Watt, waardoor de kettingzaag krachtig aangedreven wordt. Dit blijkt duidelijk uit het maximale toerental van maar liefst 11.5000 toeren per minuut. Ook ligt de kettingsnelheid bijzonder hoog: 22,1 m/sec.

Wat bij deze benzine kettingzaag ook opvalt, is het zwaardblad. Parkside heeft bij deze kettingzaag gekozen voor een 45 centimeter lang zwaardblad. Dit lange zwaardblad stelt je in staat om de nodige klussen met deze kettingzaag op benzine uit te voeren.

Ten tweede is de samenstelling van de motor subliem. Parkside heeft voor een krachtige motor gekozen, getuige het vermogen van 2,72 Pk van deze motor. Dit is vrij krachtig voor een benzine kettingzaag, waardoor je echt van brute kracht verzekerd bent. Ook is deze motor onderhoudsarm, waardoor je geruime tijd gebruik van deze benzine kettingzaag kunt maken.

Met de Parkside benzine kettingzaag haal je ook een fijn te bedienen benzine kettingzaag in huis. Dit komt onder meer door alle zaken die je meegeleverd krijgt. Onder meer de gehoorbeschermingsdoppen en beschermende bril zijn subliem te noemen. Ook krijg je nog een brandstof-mengfles en 500 ml zaagkettingolie meegeleverd.

Naar het smeren van deze kettingzaag heb je geen omkijken. De Parkside benzine kettingzaag is namelijk van een automatisch smeersysteem voorzien. Dit systeem druppelt de olie op het juiste moment op de juiste plek, waardoor de ketting altijd ideaal gesmeerd wordt. Dit komt de levensduur van de ketting ten goede, evenals de zuiverheid van de zaagsneden die je maakt.

Met deze kettingzaag voer je veel klussen uit. Dit komt door de kracht, maar ook door de robuuste klauwaanslag. Deze aanslag stelt je in staat om elke zaagklus op de juiste manier aan te vangen. Tijdens het zagen hoef je niet bang te zijn voor veel trillingen. Deze machine beschikt namelijk over een anti trilling systeem. Ook is de Parkside benzine kettingzaag voorzien van een terugslagrem.

Al met al is dit een benzine kettingzaag waar je echt iets aan hebt. Dit wordt nog verder versterkt door het prijskaartje. Voor deze kettingzaag ligt de adviesprijs op slechts 129 euro. Zeker voor een benzine kettingzaag is dit heel voordelig.

Maar, er zijn wel een paar zaken waar je rekening mee moet houden. Zo heb je met een vervelende geur van de benzine te maken. Ook moet je bij deze kettingzaag rekening houden met een hoog geluidsniveau. Gelukkig krijg je hiervoor beschermingsdoppen geleverd. Ook moet je rekening houden met het regelmatig bijvullen van de brandstof. Deze benzine zou je op de een of andere manier toch bij een benzinepomp moeten tanken.

PARKSIDE® Benzine kettingzaag

129,00
Laatste update was op: 12 april 2024 12:05

Beste model op benzine

8.7Expert Score
Conclusie

De Parkside benzine kettingzaag is naar onze mening de beste kettingzaag op benzine van Lidl. Deze kettingzaag is opvallend krachtig uitgevoerd, waardoor je ‘m voor de grootste klussen inzet. Hierbij geniet je van veel gemak, de nodige handige systemen en de nodige toebehoren. Dat je onder meer gehoorbescherming en een veiligheidsbril geleverd krijgt, is subliem.

Voordelen
 • 45 cm lang zwaardblad
 • Krachtige en duurzame motor
 • Automatisch smeersysteem
 • Met alle toebehoren geleverd
 • Anti trilling systeem
 • Opvallend betaalbaar
Nadelen
 • Maakt veel lawaai
 • Vervelende dampen van de benzine
 • Je moet de benzine regelmatig bijvullen

Beste voordelige keuze: Parkside elektrische kettingzaag 1600W

Wil je een goedkope kettingzaag kopen? Dan zit je bij het merk Parkside dus goed. In het aanbod van Lidl vind je eigenlijk alleen maar goedkope kettingzagen van dit merk. Maar, er kan maar één kettingzaag de beste goedkope keuze zijn. In onze ogen is dat deze Parkside elektrische kettingzaag 1600W.

Met deze kettingzaag haal je een prima kettingzaag in huis. De samenstelling is prima, teerwijl de kwaliteit ook gewoon goed is. Dat je voor deze Parkside kettingzaag slechts 59,99 euro hoeft te betalen, vinden wij dan ook subliem. De prijs-kwaliteitsverhouding is onwijs interessant te noemen.

De Parkside elektrische kettingzaag 1600W is voorzien van een krachtige 1600 Watt motor. Deze motor zorgt voor een kettingsnelheid van 14,5 m/sec. Zeker voor zo’n goedkope kettingzaag is dat meer dan voldoende.

Bij deze kettingzaag heeft Parkside voor een 35 cm lang zwaardblad gekozen. Dit zwaardblad brengt een zaaglengte van 34 centimeter met zich mee. Als je grotere klussen uit wilt voeren, moet je daar enige tijd voor uittrekken. Voor de kleinere tot middelgrote klussen is de Parkside elektrische kettingzaag 1600W echter subliem te noemen.

Dit komt onder meer door enkele handige functies en eigenschappen:

 • Robuuste motor. Parkside heeft deze kettingzaag van een motor met dubbelzijdige kogellagers voorzien. Dit is een nogal technisch verhaal, maar het komt er op neer dat deze motor hierdoor altijd een hoog vermogen  levert.
 • Trillingsarme ketting. Parkside heeft bij deze kettingzaag voor een ketting van OREGON gekozen. Kenmerk hiervan is dat deze ketting weinig trillingen met zich mee brengt.
 • Onmiddellijke kettingstop. Door de veiligheidsschakelaar voor 2 handen staat de ketting binnen 0,1 seconden stil. Dit is precies wat je wilt met het oog op de veiligheid.
 • Kettingsnelspanning. Het is mogelijk om de ketting zonder extra gereedschap te spannen. Dit doe je zodoende op een snelle en handige manier.
 • Oliepeilvenster. Dankzij het oliepeilvenster zie je precies hoeveel olie er nog in het reservoir zit. Het bijvullen van dit reservoir gaat overigens ook opvallend makkelijk.
 • Automatisch kettingsmeersysteem. Het automatische kettingsmeersysteem zorgt voor de perfecte smering van de ketting. Ook hier heb je dus helemaal geen omkijken naar.

Is dit dan de perfecte kettingzaag voor iedereen? Nee, dat is niet het geval. Zo moet je rekening houden met een extreem korte stroomkabel. Je bent hierdoor altijd aan een verlengsnoer gebonden. Dit brengt toch enig ongemak met zich mee. Ook kun je hierdoor lang niet overal op de gewenste manier de zaagklus uitvoeren.

Verder moet je met de beperkte toepassingsmogelijkheden rekening houden. Het klopt dat je veel klussen met de Parkside elektrische kettingzaag 1600W uit kunt voeren, maar het gaat dan wel om voornamelijk de kleinere klussen. Voor de grotere klussen komt deze kettingzaag net wat kracht tekort.

8Expert Score
Conclusie

De Parkside elektrische kettingzaag 1600W is de beste goedkope Parkside kettingzaag. Voor deze Lidl kettingzaag betaal je slechts 6 tientjes; een geweldig prijskaartje. Dit komt ook doordat de samenstelling nagenoeg perfect is. Je bent van een fijne bediening verzekerd, evenals van veel handige extra’s. De krachtige 1600 Watt motor stelt je ook in staat om elke kleine tot middelgrote klus uit te voeren.

Voordelen
 • Erg goedkoop
 • Zaaglengte van 34 centimeter
 • 1600 Watt motor
 • Veel handige extra’s &
 • functies
 • Fijn te bedienen
Nadelen
 • Beperkte toepassingsmogelijkheden
 • Extreem korte stroomkabel

Koopgids – Tips voor het uitkiezen van een Parkside kettingzaag

Voor welke Lidl kettingzaag kun je nou het beste kiezen? Dat is de vraag die in deze koopgids centraal staat. Om het antwoord op deze vraag te vinden, bespreken we hieronder de belangrijkste aandachtspunten waar je goed op moet letten.

Soort kettingzaag

Ten eerste moet je goed naar het soort kettingzaag kijken. De vier mogelijkheden die je hebt, zetten we graag voor je op een rijtje:

 • Mini kettingzaag Lidl: met een mini kettingzaag van Lidl voer je de kleinste klussen uit. Zo’n kettingzaag is in ieder geval fijn te bedienen en compact op te bergen.
 • Accu kettingzaag Lidl: een accu kettingzaag van Lidl biedt onbeperkte bewegingsvrijheid. Houd er wel rekening mee dat je zelf nog een accu moet bestellen.
 • Elektrische kettingzaag Lidl: dit is eigenlijk het soort kettingzaag zoals we deze al geruime tijd kennen. Met zo’n kettingzaag ben je van brute kracht verzekerd, maar je hebt wel met een beperkte bewegingsvrijheid te maken.
 • Kettingzaag benzine Lidl: met een dergelijke kettingzaag ben je van de meeste kracht verzekerd. Je bent hierdoor in staat om ook de grotere klussen uit te voeren.

Naar welke Lidl kettingzaag gaat je voorkeur uit? Zet bovenstaande varianten goed op een rijtje voor jezelf, terwijl je dit ook voor je wensen moet doen. Aan de hand daarvan vind je snel de juiste kettingzaag van Lidl.

Samenstelling

Ten tweede moet je goed naar de samenstelling van de Lidl kettingzaag kijken:

 • Motor: hoe krachtig is de motor? En wat is de maximale kettingsnelheid waar je van kunt genieten?
 • Zwaardblad: ga goed na hoe lang het zwaardblad is. Aan de hand daarvan zie je ook direct wat de zaaglengte van de Lidl kettingzaag is.
 • Bediening: ga ook goed na op welke manier je de machine kunt bedienen. Let hierbij goed op het gemak, maar ook op je veiligheid.
 • Functies & extra’s: een Lidl kettingzaag is van talloze extra functies en extra’s voorzien. Doe hier goed onderzoek naar en bepaal waar je voorkeur naar uitgaat.

Meegeleverde accessoires

Wil je een Lidl kettingzaag aanschaffen? Dan moet je even goed kijken naar de accessoires die je meegeleverd krijgt. Wij hebben namelijk opgemerkt dat dit namelijk per variant nogal verschillend is.

Wil je een Lidl kettingzaag op accu aanschaffen? Dan moet je al helemaal goed opletten. Bij weinig varianten krijg je namelijk standaard de accu en/of oplader meegeleverd. Je moet hier dus nog extra geld aan uitgeven.

Prijskaartje

Tot slot kun je bij een Lidl kettingzaag naar het prijskaartje kijken. Dit vinden wij echter minder belangrijk, aangezien elke Lidl kettingzaag voordelig geprijsd is. Deze kettingzagen zijn in ieder geval een heel stuk goedkoper dan andere kettingzagen. Dat lijkt ons een mooie afsluiter van deze Lidl kettingzaag review!

Professional

Zaagspecialist.nl
Logo